Captură impresionantă în Constanța:

Droguri, mii de euro și o mașină de lux, confiscate de polițiști

871
4
Droguri, mii de euro și o mașină de lux, confiscate de polițiști - etnobotanicemarijuanamiideeuro-1386352948.jpg

Articole de la același autor

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Con-stanța și polițiștii din cadrul Gărzii de Coastă, cu sprijinul tehnic și informativ al Direcției de Informații și Protecție Internă, au descins, vineri dimineață, în opt locuințe din municipiul Constanța. Din informațiile primite, în spațiile respective erau depozitate țigări de contrabandă și alte produse accizabile, nedeclarare.

Captura a fost, însă, mult mai mare decât se așteptau. Astfel, la percheziții au fost găsite 840 pa-chete de țigări, mărcile Viceroy, Rubi și Regal, de proveniență Ucraina și magazinele duty-free, dar au fost găsite și mai bine de două kilograme de etnobotanice, o parte porționate deja, în pliculețe de câteva grame, pentru a fi comercializate. De asemenea, ancheta-torii au găsit și trei țigări cu marijuana, confecționate artizanal, cu lungimi între 12 și 14 centimetri.

De asemenea, traficanții aveau și o listă cu clienți, în dreptul fiecărui nume fiind menționată și suma de cât a achiziționat produsele ilegale. Din locuințele suspecților au fost ridicate și 5.000 de euro, 32.679 de lei și o mașină BMW, a cărei valoare a fost estimată la 15.000 de euro, care a fost folosită în comiterea de infracțiuni, consideră anchetatorii.

Nouă suspecți sunt anchetați în acest dosar de procurorii Par-chetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, în libertate, ei fiind acuzați de speculă, dar și de deținerea în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, și deținerea mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal și speculă.

"Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal regle-mentată de Codul de procedură penală necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție", au precizat anchetatorii.

Având în vedere că în urma perchezițiilor au fost descoperite și stupefiante, anchetatorii i-au sesizat și pe colegii de la DIICOT Constanța, care au demarat, la rândul lor, o anchetă pentru trafic și consum ilicit de droguri.  

Comentează știrea

sectia 5
7 decembrie 2013
tigari

politistii de la sectia 5,stiu ce se intampla,dau noroc cu infractorii din piata.l-ati luat si pe ciusca,ca doar sta la cet acum,conduce beat crita.

Alfonsso Brebenel
7 decembrie 2013
Ciusca stropitorul !

Ciusca este un stropitor, un sifon ordinar ! La parnaie cu el sa-i aranjeje funduletul putin profesionistii din parnaie, chair daca-i ciusca, poate nu ustura asa de tare ! Despre condus beat crita, acum sa se autosesizeze Politia Rutiera, sa-l urmareasca si sa-i futa permisul definitiv si irevocabil de betivan !

magic leverag australia
24 mai 2014
magic leverag australia

Lantas upaya apa yang coba dilakukan Honda untuk memperoleh sepeda motor sport 150cc full fairing yang harganya lebih kompetitif? Caranya dengan memanfaatkan platform CB150 StreetFire untuk disiapkan varian baru "full fairing". magic leverag australia http://magicleveraghairrollers.tripod.com

05 honda cbr600rr fairings
3 iunie 2014
05 honda cbr600rr fairings

The front blinkers are integrated into an aerodynamic fairing which not only reduces drag, but the fairing keeps the heat off the rider's legs. Recesses on the 19 litre fuel tank provide a tucked in riding position and combined with the upright handlebars and a broad urethane seat makes the Kawasaki Ninja 1000 a comfortable machine to ride long distances. 05 honda cbr600rr fairings http://hondavtxfairings.tripod.com

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Noiembrie 2013
Stire din Eveniment : Droguri pentru liceenii din Constanța
Pagina a fost generata in 0.4976 secunde