Dublă tragedie de Paști. Copilul de patru ani și bărbatul, dispăruți în Dunăre, au fost găsiți

121
Dublă tragedie de Paști. Copilul de patru ani și bărbatul, dispăruți în Dunăre, au fost găsiți - da-1367830117.jpg

Sărbători de coșmar pentru două familii. Cele două persoane, dispărute pe 28 aprilie în apele Dunării, au fost găsite. Pe 4 mai, în zona estacadă, în amonte de Ecluza Cernavodă a fost descoperit, plutind cu fața în jos, cadavrul unui bărbat. Oamenii legii l-au identificat ca fiind Valeriu Cătălin S., bărbatul de 32 de ani dispărut în apele Dunării. Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Municipal Medgidia pentru necropsie. 

În prima zi de Paști, familia copilului de patru ani avea să primească o lovitură grea. P.E.A., minorul dispărut în fluviul Dunărea pe 28 aprilie, a fost găsit plutind pe apele Canalului Dunăre - Marea Neagră. Trupul neînsuflețit al minorului a fost depus la Morga Spitalului Municipal Medgidia în vederea efectuării necropsiei. 

Reamintim că bărbatul de 32 de ani și copilul de doar patru ani veniseră, împreună cu mai multe persoane, la un grătar pe malul Dunării, în zona podului Anghel Saligny. Pentru că ar fi vrut să se plimbe cu barca, cel mic l-a convins pe bărbatul de 32 de ani să meargă cu el. Câteva zeci de minute mai târziu, ambarcațiunea cu motor a ajuns la mal răsturnată. De atunci, oamenii legii au început o cursă contra cronometru, din păcate în zadar. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8338 secunde