Dulce-i viața de interlop la Constanța!

2476
2
Dulce-i viața de interlop la Constanța! - instanteinterlopi2-1328719430.jpg

Articole de la același autor

Dacă anumite dosare sunt judecate cu celeritate, iar inculpații își primesc pedepsele într-un timp relativ scurt de la trimiterea lor în judecată, există însă și situații în care, până la emiterea unei sentințe definitive, trec ani și ani de zile. Aceasta este situația și în ceea ce privește dosarul fraților Traian și Mihăiță Vasea, acuzați, printre altele, de tentativă de omor, care se află pe rolul Tribunalului Constanța din 2007, iar până în momentul de față, deși nu au trecut, nici mai mult, nici mai puțin, decât… 83 de termene, nu s-a ajuns la vreun deznodământ. Precizăm că nu s-a dat vreo soluție pe fondul cauzei până în prezent și că o condamnare definitivă (dacă va fi!) în acest caz se va da după ce dosarul va trece pe la Curtea de Apel și Înalta Curte de Casație și Justiție.

Este unul dintre dosarele cu un trecut tumultuos al instanțelor de la Constanța, dacă ținem cont că procesul a început cu inculpații în stare de arest preventiv, iar avântul cu care a pornit judecarea lui magistratul Doina Drăguinea (fost președinte al Tribunalului Constanța, exclus, ulterior, din magistratură) s-a dovedit a fi de bun augur doar până s-a reușit eliberarea celor acuzați din arest. Apoi, tot ceea ce înseamnă tertip avocățesc pentru ca acest dosar să stea pe loc a fost folosit cu vârf și îndesat de apărători, care au speculat și o anumită indulgență (stranie, pentru multă lume) cu care a fost privit acest dosar de către același judecător ce l-a avut în grijă ani la rând...

Așa se face că, la cinci ani de la trimiterea în judecată, magistrații care judecă în prezent acest dosar au decis să admită cererile de revocare a măsurii preventive a obligării de a nu părăsi localitatea formulate de frații Traian și Mihăiță Vasea și de Victor Șerban. Astfel, dacă la începutul judecării acestui dosar, cei trei păreau pentru instanță niște persoane extrem de periculoase, după atâta timp, cei trei, se pare, nu mai sunt în stare să mai sperie nici măcar o muscă!

Așadar, ei sunt liberi să părăsească teritoriul țării oricând vor, fără a mai cere vreo aprobare de la judecători. Oricum, până se va da o soluție definitivă în acest dosar vor mai trece câțiva ani, iar o parte dintre fapte probabil vor fi deja prescrise…

Amintim că cei trei, alături de alte persoane, au fost trimiși în judecată în urmă cu cinci ani, pentru că au comis mai multe scandaluri prin violență pe teritoriul municipiului Constanța.

Prin rechizitoriul prin care au fost trimiși în judecată, frații Mihăiță și Traian Vasea sunt considerați capi ai unei bande de interlopi din Constanța, din care mai fac parte și alți trei membri ai acestei grupări, Marian - Cristian Gheorghiu, zis "Cristel", Victor Șerban și Sali Usein, decedat între timp. Alături de ei, este judecat, potrivit rechizitoriului, și Cristian Gher-ghișan. Recordul de infracțiuni reținute îl dețin Gheorghiu și Șerban, cărora li se impută nu mai puțin de 13 fapte. De asemenea, infracțiunile au fost comise în perioada 2005 - 2006.

Comentează știrea

Nutu
9 februarie 2012
Fratzii Vasea !!!

Frati Vasea Forta Constantei !!!

Eu Eu
24 mai 2016
Gunoaie

Jeguri imputite ! Maimutoi ridicati din mocirla societatii! Gibonii astia trebuiesc tinuti in cocina, locul lor nu este pe strada langa oameni! Nenorocitii astia mai apar si prin presa, auzi sub denumirea de Interlopi; jigodiile astea reprezinta pleava societatii ! Ne este sila sa stim ca traim langa aceste gunoaie ! La ocna cu ei !!! He he ... se strage latul gunoaielor!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4242 secunde