Interlopul Giolacai, bătut cu parul de fosta iubită, acum soția lui Nicu Paleru

2404
2
Interlopul Giolacai, bătut cu parul de fosta iubită, acum soția lui Nicu Paleru - giolacaiarsen1-1328257643.jpg

Actuala soție a cântărețului Nicu Paleru, Cristina, ascunde un trecut cu care nu se poate mândri, scrie cancan.ro. Potrivit tabloidului, înainte să-l cunoască pe Paleru, tânăra ar fi avut o relație cu Arsen Giolacai, un cunoscut interlop din Constanța. Renumele de "băiat rău" nu a speriat-o pe tânără, ba mai mult, există zvonuri că ea era cea care provoca scandalul în relație. Într-un moment de gelozie, interlopul a fost bătut de Cristina cu o bâtă de baseball, spun reporterii de la Cancan.
Relația dintre cei doi a durat câțiva ani, până când, sătui să afle că fiica lor nu vrea să rupă relația cu interlopul, părinții au trimis-o să studieze în Statele Unite. Atunci când a aflat că Arsen a fost împușcat în gat și cap de un individ neidentificat și că nu are mari șanse de supraviețuire, Cristina a făcut tot posibilul să fie alături de el. Pentru că nu se știa sigur dacă interlopul va scăpa cu viață, Cristina și-a căutat fericirea în brațele lui Nicu Paleru. După doar câteva luni de relație, cei doi au decis să se căsătorească.

 



Comentează știrea

Paleru
3 februarie 2012
hahahahaha

cum ma frate sa il bata aia sunteti nebunii la cap voi de la can-can cand omu e puternic .. in fine creca a batuto el pe aia cu paru nu ea pe el .. :)):)):))

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4094 secunde