Dumitru Dragomir, audiat la DIICOT

132
Dumitru Dragomir, audiat la DIICOT - miticadragomir-1456301882.jpg

Articole recomandate

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir s-a prezentat miercuri dimineață la sediul DIICOT, pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul legat de deturnarea unor bani primiți de FRF de la FIFA. "Nu e vinovat nimeni, stați puțin să vedem despre ce este vorba. Nu am avut niciodată în decursul celor 20 de ani privilegiul de a ști ce se întâmplă în federație. Nu știu nimic, vă dați seama că eu am gură bogată și spun tot ce știu", a răspuns Dumitru Dragomir întrebărilor puse de jurnaliști la intrarea în sediul DIICOT.

La sediul DIICOT sunt așteptați să se prezinte miercuri mai mulți membri din Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, respectiv Ștefan Stana, președinte ACS Berceni; Marian Rusen, președintele lui Juventus Colentina, și Paul Costaș.

Marți au fost audiați Patrițiu Abrudan, fost arbitru FIFA și fost vicepreședinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), în prezent observator din partea CCA, și Cornel Șfaițer, președintele clubului FC Botoșani.

Potrivit unor surse judiciare, în perioada 2010-2012, s-a constituit un grup infracțional organizat prin care s-a urmărit însușirea sumei de peste un milion de euro, bani proveniți din finanțarea FRF de către FIFA, care au fost supuși unui proces de reciclare, fiind efectuate transferuri succesive prin conturile mai multor persoane juridice și fizice.

Infracțiunile vizate de acest dosar sunt de constituire a unui grup infracțional organizat, delapidare și spălare de bani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5228 secunde