Dumitru Moinescu așteaptă decizia Tribunalului Constanța

711
3
Fostul primar al orașului Medgidia, Dumitru Moinescu, va afla, la data de 11 mai, dacă decizia magistraților de la Judecătoria Medgidia, prin care a fost achitat pentru comiterea infracțiunii de favorizarea infractorului, rămâne în picioare.
Potrivit rechizitoriului, Moinescu este acuzat că, în aprilie 2006, în timpul mandatului său, folosindu-se de calitatea pe care o avea, a încercat să oprească urmărirea penală declanșată împotriva a opt persoane din localitate, care devastaseră o discotecă și erau căutate pentru comiterea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniștii publice și distrugere.
Judecătoria Medgidia l-a găsit nevinovat pe fostul primar, iar cei de la Tribunal urmează să se pronunțe în acest dosar în cursul zilei de mâine.

Comentează știrea

judecatorul
9 mai 2011
nevinovat

verdict: NEVINOVAT! mi se pare corecta si pertinenta decizia pe care o dau eu si o vor da toti judecatorii din lume. VERDICT:-NEVINOVAT-! puneti catusele lui Iordache ca-i mafiot si camasa de forta lui Tutuianu ca este nebun.

mine
10 mai 2011
judecati-l pe iordache

Nu Moinescu trebuie judecat ci Iordache,pt. favorizarea infractorului. Pe cine favorizeaza,care-i infractorul? Consiliul Judetean=nicusor constantinescu.Iata ca Iordache impreuna cu vladescu=psd+pnl,au mai gasit o gaslnita de a face burta mare lui nicusor pt. a putea sa doarma in masina in intersectie. Au scos si aprobat in sedinta de consiliu local o hotarare prin care din banii trimisi de la guvern sa dea o parte consiliului.Pentru ce? Simplu de explicat pt. ei:In cazul in care pt. a accesa fonduri europene ,primaria nu are bani pt. a contribui,Nicusor Constantinescu,adunand bani la gramada din banii trimisi de guvern catre fiecare primarie,deci Nicusor sa-i dirijeze cum vrea muschiul lui.Si iata ca si la acest fapt suntem la mana lui Nicusor. Iordache,ca si primar,nu este in stare.Halal primarie la Medgidia.

medgidian
10 mai 2011
hotie pe fata la Medgidia

Nu poate fi posibil si totusi iata ca la Medgidia hotia este pe fata. D-l Moinescu isi putea sacrifica libertatea dar totusi a intervenit in stingerea conflictului de atunci,pentru ca era datoria lui de primar in functie sa faca treaba asta. Acum,in Medgidia hotiile pleaca din biroul primarului in functie si de la sedintele de consiliu local. Sava fie rusie iordachenilor infratiti cu psd-istii.Ati facut orasul asta,vaca de muls a lui Nicusor Constantinescu. Rusine! D-l Moinescu,mergeti inainte,ca legea pamantului este de partea dvs.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4472 secunde