După gratii pentru trafic de droguri

616
1
După gratii pentru trafic  de droguri - dupagratiitraficdroguri-1419869280.jpg

Articole de la același autor

Trei tineri au ajuns după gratii, iar un al patrulea este în arest la domiciliu, cu toții fiind acuzați de trafic de droguri de mare risc.

Potrivit anchetatorilor, cei patru bărbați, cu vârste între 22 și 27 de ani, identificați ca fiind Stelea Dumitrescu, Octavian Manafu, Cristian Dumitru Vîrlan și Robert Matei, sunt acuzați că în ultimii doi ani au consumat și au pus în vânzare, în Constanța, cannabis și ecstasy. De asemenea, potrivit oamenilor legii, doi dintre suspecți și-ar fi pus locuințele la dispoziția unor persoane pentru consum de droguri. Procurorii DIICOT continuă cercetările pentru a stabili întreaga activitate infracțională a suspecților. 

Comentează știrea

RODICA
4 ianuarie 2015
Cea mai accesibila oferta de lucru!

Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Prins cu etnobotanicele în buzunar
Pagina a fost generata in 1.0727 secunde