Fost angajat al DSV Constanța, condamnat la închisoare

794
1
Fost angajat al DSV Constanța, condamnat  la închisoare - fostangajatdsvconstanta-1419869207.jpg

Articole de la același autor

Un fost consilier în cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța a fost condamnat la închisoare pentru fapte de corupție. Medicul veterinar Mihai Pucerea a fost acuzat de luare de mită, spălare de bani și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi pretins diverse sume de bani de la reprezentanții a patru firme ce operau în portul Constanța, în schimbul eliberării unor certificate veterinare. Banii ajungeau la inculpat prin intermediul firmei SC Kiraelenys SRL, unde erau asociate fiica și soția acestuia.

Magistrații Tribunalului Constanța l-au condamnat pe constănțean la șase ani de închisoare; de asemenea, firma folosită în comiterea infracțiunilor, SC Kiraelenys SRL, a fost amendată cu 350.000 de lei și s-a dispus suspendarea activității pentru o perioadă de șase luni. Totodată, magistrații au dispus confiscarea unei sume de aproximativ 420.000 de lei, prin executarea bunurilor deținute de SC Kiraelenys SRL, de inculpatul Mihai Pucerea și de soția acestuia. Decizia nu este definitivă, poate fi contestată la instanța superioară.

Comentează știrea

RODICA
4 ianuarie 2015
Cea mai accesibila oferta de lucru!

Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5248 secunde