Dus în fața instanței pentru că și-a lovit, intenționat, prietenii cu mașina

270

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus reținerea pentru 24 de ore a lui Ciprian George Olteanu, de 24 de ani, din Năvodari, acuzat de tentativă la omor calificat și deosebit de grav.


Potrivit oamenilor legii, tânărul a băut în noaptea de duminică spre luni împreună cu patru prieteni, iar luni dimineață, în jurul orei 8,30 s-a urcat la volanul unui Mitsubishi Space. La intrarea într-o parcare de pe strada Pescărușilor, dorind să facă o glumă proastă, a apăsat pe accelerație și a condus mașina spre locul unde se aflau cei patru amici. I-a lovit pe doi dintre ei, cărora le-a provocat mai multe leziuni. 


"Prin coroborarea elementelor de fapt rezultate din investigații, inclusiv imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din zona incidentului, s-a apreciat că inculpatul a prevăzut posibilitatea provocării de leziuni mortale pietonilor acroșați și a acceptat acest rezultat posibil al acțiunii sale agresive", se arată în comunicatul Parchetului.

În consecință, procurorii au propus arestarea preventivă a suspectului, propunere trimisă spre soluționare Tribunalului Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2139 secunde