E OFICIAL / Mașinile înmatriculate în Bulgaria vor circula în România doar 90 de zile pe an

1117
4
E OFICIAL / Mașinile înmatriculate în Bulgaria vor circula în România doar 90 de zile pe an - bulgaria-1335262345.jpg
Autovehiculele înmatriculate în alte state, precum Bulgaria, Italia și Spania, vor putea circula pe teritoriul României doar pentru 90 zile într-un an, termen calculat începând de la emiterea actului de vânzare-cumpărare a mașinii, conform unei decizii adoptate în ședința de marți a Guvernului.

Proprietarii de mașini care vor depăși acest termen vor fi sancționați cu amenzi și reținerea plăcuței de înmatriculare.

Decizia a fost luată pentru a evita cazurile în care, prin înmatricularea mașinilor în alte state, este evitată plata în România a taxei de înmatriculare.

Potrivit conucerii Poliției Române, în România circulă în prezent aproximativ 19.800 mașini înmatriculate în Bulgaria, dintr-un total de peste 45.000 autovehicule înregistrate în alte state, incluzând Italia, Spania, Marea Britanie.

Comentează știrea

jik
24 aprilie 2012
INDUCERE IN EROARE

Nu e oficial inca ! Schimbati titlul. Decizia urmeaza sa fie aprobata in Parlament si apoi se publica in M.Oficial si abia dupa 30 de zile INTRA IN VIGOARE. Deci nu e INCA OFICIAL !

bok
24 aprilie 2012
doamne ajuta

Sa scapam de toate troacele si toti asa zisii sofer de ligheane cu nr de BG...

gigi
25 aprilie 2012
miting

VA ASTEPTAM PE 1 MAI IN PIATA UNIVERSITATII ORELE 18,00 PENTRU A PROTESTA IMPOTRIVA ACESTUI PROIECT DE HOTARARE DE GUVERN .NOI CARE TRUDIM DIN GREU PE 1000 RONI PE LUNA IN ACEST CAPITALISM SALBATIC INCERCAND SA PRODUCEM PLUSVALOARE NU NE PUTEM PERMITE MASINI DE 20000 DE EURO.CARE MAI AVETI cohones NU UITATI 1 MAI PIATA UNIVERSITATII SEARA.

A.C.
27 aprilie 2012
OFICIAL

..este intradevar "OFICIAL", ca guvernul asta de cacat se plictiseste si in pauzele in care se opreste din furat, mai da cate-o ordonanta (pe banii nostri si impotriva noastra)...mai sunt cateva luni si intra in vigoare cealalta "realizare" a guvernului actual( masinile inmatriculate inainte de 2007} . asa suntem noi dezbinati romanii, de aia isi permit gunoaiele astea sa faca ce vor cu noi! bok: manci cacat aiurea, ca de obicei dealtfel... (exemple de "ligheane" din tara : cayenne, hummer , 750 i lang, si altele ) care nu vor sa arunce cu 5-10000 de euro pe geam si implicit sa fie complici la furtisagul national ! (pt ca banii lor de pe taxa s-ar duce la buget si de-acolo ar disparea ca prin farmec.) o seara buna tuturor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2971 secunde