Echipa Gărzii de Coastă, cea mai bună din țară la oină

104
Echipa Gărzii de Coastă, cea mai bună din țară la oină - oinageneric09-1378726724.jpg

Articole de la același autor

Pe stadionul "BNR" din București, a avut loc, duminică, 8 septembrie, turneul al doilea al Campionatului Național de Oină pentru seniori, competiție organizată de Federația Română de Oină, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, Banca Națională a României, Jandarmeria Română și C.S. Straja București.




Echipa A.C.S. Frontiera Tomis Constanța și-a păstrat titlul național după ce a înregistrat două noi victorii în fața principalelor contracandidate, Straja București și Biruința Gherăiești, cu scorul de 18-15, respectiv 21-17.


"Pentru echipa constănțeană a fost al nouălea titlu național din istorie, din care patru consecutive, dovedind încă o dată că la ora actuală este cea mai bună formație a țării", au afirmat reprezentanții Gărzii de Coastă.


Jucătorii Frontierei Tomis și-au mai adjudecat în acest an competițional Cupa Regelui (luna mai) și Cupa României (luna iulie), având ca obiectiv și cucerirea unui nou titlu național la oină în sală, competiție ce va fi organizată în luna decembrie.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 August 2013
Stire din Eveniment : Un nou concurs la Garda  de Coastă
Marţi, 20 August 2013
Stire din Eveniment : Un nou concurs la Garda de Coastă
Pagina a fost generata in 0.5786 secunde