Șeful Gărzii Federale de Frontieră din Elveția, în vizită la Garda de Coastă

107

Articole de la același autor

O delegație a Gărzilor Federale de Frontieră din Confederația Elvețiană, condusă de șeful instituției, general de brigadă Jurg Noth, a efectuat, în perioada 2 - 5 septembrie, o vizită oficială la Poliția de Frontieră Română, în scopul dezvoltării contactelor bilaterale dintre structurile poliției de frontieră din cele două state. 

Cu această ocazie, reprezentanții Poliției de Frontieră Române au prezentat activitățile derulate pentru îndeplinirea obiectivelor asumate pentru aderarea la spațiul Schengen. 

Delegația elvețiană a vizitat, la sediul IGPF, Centrul de Comandă și Control al Poliției de Frontieră Române, ce are ca principală utilitate colectarea și procesarea informațiilor de la sistemele de supraveghere și control instalate pe frontieră, în scopul optimizării timpului de răspuns și al gestionării resurselor la un nivel unitar. 

Totodată, delegația elvețiană s-a deplasat la Garda de Coastă, în Constanța și Tulcea, pentru a vizita Sistemul Integrat Complex de Observare, Supraveghere și Control al Traficului la Marea Neagră (SCOMAR). De asemenea, membrii delegației elvețiene au participat la o misiune de supraveghere aeriană și navală pe Dunăre, la frontiera româno - ucraineană. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5128 secunde