"Educație rutieră - Educație pentru Viață"

366
În perioada 10-11.06.2008, Poliția Orașului Ovidiu, Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, alături de Primăria Orașului Ovidiu, Centrul Cultural Ovidiu și Școala Generală nr. 2 din localitate au organizat concursul interjudețean pe tema: "Educație rutieră - Educație pentru Viață".
La concurs au participat 11 echipaje, patru din județul Constanța și 11 din județele Brăila, Argeș, Vaslui, Neamț și Vrancea.
Concursul a constat în susținerea probelor de dirijare a circulației pietonilor, probe de poligon, parc școală și teorie privind legislația rutieră, alături de o probă suplimentară de circulație rutieră. Elevii au parcurs toate probele în conformitate cu regulamentul impus de organizatori, iar la final a avut loc festivitatea de premiere, acordându-se diplome și premii echipajelor câștigătoare.
Evenimentul a constat într-un grad de dificultate ridicat, din cauza complexității probelor, care au necesitat respectarea cu strictețe a regulilor și încadrarea într-o limită de timp.
Prin activități de acest gen polițiștii constănțeni speră să conștientizeze atât elevii, cât și cadrele didactice de necesitatea formării încă de la o vârstă fragedă a unui comportament rutier responsabil.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4319 secunde