Ei sunt șuții care "acționează" în zona Gării Constanța

2305
6
Ei sunt șuții care
Câteva secunde le sunt suficiente hoților din buzunare pentru a vă scotoci bine prin poșetă sau pentru a fila unde aveți portofelul și telefonul mobil și pentru a le sustrage. Nici nu simțiți când sunteți "lucrați" și pentru că urma bunurilor furate se pierde foarte ușor, prejudiciul este greu de recuperat.


Drept pentru care, polițiștii atrag atenția că trebuie să fiți prevăzători; iar cum principalele zone unde mai pot fi întâlniți hoți din buzunare sunt stațiile de autobuz din apropierea Gării Constanța și a Spitalului Județean, când vă aflați în zonele menționate fiți cu mai multă băgare de seamă. 


Pentru a veni în sprijinul con-stănțenilor, polițiștii fac publice fotografiile a doi dintre hoții din buzunare care "operează", în general, în preajma Gării Constanța. "Nu putem să le facem publice numele, dar fotografiile da, pentru ca oamenii să fie prevăzători și să-și păzească bunurile. Oamenii trebuie să știe că hoții nu se mai urcă în autobuze, ci acționează în timpul aglomerației, când se înghesuie lumea pentru a urca în mijlocul de transport în comun. Unul blochează victima din față, în vreme ce complicele lui sustrage portofelul sau telefonul mobil", a afirmat agentul șef principal Cătălin Ologu, din cadrul Compartimentului Furturi din Buzunare, Poliția municipiului Constanța.


Suspecții obișnuiesc să stea în preajma casei de bilete, la primele ore ale dimineții, între 7,30 și 9,00, sau după-amiază, între 15,30 și 16,30. Sunt îmbrăcați ca pentru plajă, cu un prosop, un ziar sau o sacoșă pe braț, pentru a le ascunde mișcările. Ca semn distinctiv, a arătat polițistul, sunt tatuați pe brațe.


De asemenea, cei care cad victime hoților de buzunare să se prezinte în cel mai scurt timp la sediul Poliției municipiului Constanța.



Comentează știrea

Lite
28 august 2012
hjvjk

Daca-i prind ii bat, dar pe urma ma condamna opinia publica ca-s violent, mai bine ii las sa va fure.

adevar graieste
28 august 2012
numai albinosi de munca iubitori

zilele acestea am avut ocazia sa merg in zona garii unde acesti baieti isi fac veacul intr-o cardasie mare,producatorii de tigari care isi vand produsele in statia de la gara isi ascund cartoanele cu tigari in masca aparatelor de cafea de langa chioscurile de bilete,si in vaze de flori goale de pe tarabele din spate,unde vinde flori o tanti extracorpolenta,politia nu ii vede nu ii aude

constantean
28 august 2012
Emotionanta grija politiei

Politia stie cine sunt aceste scursori, politia le da fotografiile, politia si judecatoria NU LE FACE NIMIC. Asta este culmnea nebuniei si a ridicolului. Apogeul bataii de joc fata de cetatean!

giono
28 august 2012
latra

Pai acuma daca iti dispare ceva din buzunar cand esti in gara , sti cui sa ii aplici bataie , la ciorile alea doua .

Miruna
28 august 2012
AM MAI SPUS- O ,O MARE PARTE DIN POLITIA CTA E VARZA,MAI ALES SECTIILE 3 SI 5 -CELE M CORUPTEre care "operează", în general, în preajma Gării Constanța. "Nu putem să le facem publice numele, dar fotografiile da, pentru ca oamenii să fie

Cand am mai scris asta au sarit de fund in sus politaii de la 5 (cat si cei care critica orice scrie cineva)..eu ma intreb,si ca mn s-au intrebat retoric multi,..dati numele unor victime ale unor accidente ,ale unor minori in diferite infractiuni,numele unor MARTORI NEVINOVATI le dati dati in ziar si le faceti publice dar numele unor jegosi si interlopi nu le puteti da? nu e prima ,nici a 100 oara cand pulitia romana e muma cu unii, si ciuma cu altii...din pacate e muma tocmai cu infractorii de multe ori:((

anti gunoaie si mizerie din centrul orasului,peninsula si cam in toate cartierele orasului
28 august 2012
alooo,ecarisajul,alo primaria ,cand aveti de gand sa luati cainii ,mai ales cei agresivi?

nu imi vine sa cred ce citesc ,intr o tara civilizata exista asa de multi oameni inculti ,ii doare mai mult de ciini decit de copii care sint terorizati de maidanezi ,nu am sa uit niciodata cind eram copil ce frica imi era sa ma duc la chiosc din cauza ciinilor ,otravitii , daca copilul meu ar fi fost muscat as da primaria,statul in judecata ,ei sint responsabili de maidanezi , copilul meu a fost muscat de catelul unei vecine pe propietatea mea in alta tara si am i am dat in judecata ,simplu si am cistigat binenteles ,iubitorii de javre nu va deranjati cu "jigniri "ca nu ma intereseaza,GOODBYE

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3889 secunde