Luat la bătaie din cauza unei... priviri!

394
1
Doi tineri care s-au luat la bătaie pe o terasă din Vama Veche au ajuns la spital din cauza leziunilor pe care și le-au provocat reciproc. După ce au fost tratați de medici, amândoi au fost duși la Poliție, unde s-au ales cu dosar penal.


Totul s-a întâmplat ieri dimi-neață, în jurul orei 3, când un echipaj de jandarmi a intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit între doi bărbați, în Vama Veche, zona "La Stuf". Până la intervenția jandarmilor, cei doi, Emilian O., de 23 de ani, din Ploiești și Marian O., de 25 de ani, din Mangalia, și-au împărțit pumni și picioare, fiind nevoie de a fi transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Din cercetările efectuate de militari s-a ajuns la concluzia că scandalul ar fi pornit de la faptul că primului i s-a părut că Marian O. se uită urât la el și că l-a și înjurat. 
 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Constanța, maior Sorin Trancă, după primirea îngrijirilor medicale cei doi au fost conduși la sediul Secției 3 Rurală Poliție Mangalia, unde li s-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de lovire și alte violențe.


Comentează știrea

Vali
28 august 2012
Cocalari

Numarul de cocalari si alti cretinei raportat la numarul de locuitori din Mangalia a crescut ingrijorator de mult.Pe vremuri, Mangalia era un orasel linistit, oamenii erau in majoritate sanatosi la cap, cu o cultura generala peste media nationala.Acum, orasul este un simbol al ghiolbaniei,hotiei,mizeriei generale.Foarte multi mangalioti de treaba,chiar intentioneaza sa paraseasca orasul.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4281 secunde