Electrocutat în timp ce încerca să fure zahăr de la vagoanele din port

195
Sâmbătă dimineață, un bărbat a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța după ce a fost electrocutat în zona stației CFR port Constanța.
Potrivit polițiștilor de la Transporturi, la data de 24 octombrie 2009, ora 9,20, lucrătorii Serviciului Poliției Transporturi Maritime Port Constanța au fost sesizați telefonic de către șeful de tură aflat de serviciu în cadrul reviziei de vagoane a stației CFR port B Constanța, despre faptul că a observat o flamă la linia de înaltă tensiune dinspre triajul grupa "A". Deplasându-se la linia 6 electrificată, a observat, pe platforma unui vagon, o persoană de sex bărbătesc, probabil electrocutată, ce se afla încă în viață.
Echipa de cercetare constituită la nivelul serviciului s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care a constatat că persoana este electrocutată și a căzut de pe partea superioară a unui vagon, pe care a urcat pentru a sustrage zahăr, intrând în raza câmpului electric al liniei de contact de 27.000 de volți și fiind aruncată pe platforma vagonului unde a fost găsită.
Victima nu avea asupra sa documente de identitate și nici nu putea comunica, neputându-se stabili încă identitatea sa. Ea avea următoarele semnalmente: 40 - 45 ani, 1,70 - 1,75 m, constituție atletică, îmbrăcată într-un trening sintetic de culoare bleumarin, pulover din lână de culoare crem, pantofi tip sport. Persoanei electrocutate i s-au acordat îngrijiri medicale de către medicul de pe ambulanță, după care a fost transportată la SCJU unde a rămas internată, stabilindu-i-se diagnosticul "electrocuție politraumatică prin cădere de la înălțime și arsuri de gradul 2 pe o suprafață de 90% din corp", diagnosticul fiind rezervat.
Cercetările continuă de către lucrătorii Poliției Transporturi pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului și pentru identificarea victimei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7378 secunde