Ieri dimineață

Coliziune mortală cu un pom, între localitățile Cernavodă și Seimeni

3391

Articole de la același autor

Un tânăr a murit, iar altul a fost grav rănit într-un accident rutier care a avut loc, ieri dimineață, între localitățile Cernavodă și Seimeni.
Potrivit lucrătorilor Serviciului Poliției Rutiere Constanța, în jurul orei 6,30, pe DJ 223, între localitățile Cernavodă și Seimeni, Constantin Zaharia, de 24 de ani, din Cernavodă, care se afla la volanul unui autoturism marca BMW, cu numărul de înmatriculare TX0954XA, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un copac aflat pe marginea drumului, pe partea dreaptă a sensului său de mers.
În urma impactului deosebit de puternic, șoferul a murit pe loc, iar un alt tânăr care se afla în autoturism, Mihail Fodor, de 21 de ani, din Cernavodă, a fost rănit grav, el fiind transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență cu traumatism toracic, traumatism cranio-cerebral acut închis și hipotermie.
Pentru scoaterea victimelor din autoturismul distrus în urma impactului a fost nevoie de intervenția lucrătorilor de la Descarcerare din cadrul Inspec-toratului pentru Situații de Urgență (ISU) "Dobrogea".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2761 secunde