Polițiștii constănțeni nu au auzit de Emeric Florin Saghi

909
Emeric Florin Saghi, cel care a fost propus în funcția de ministru al administrației și internelor, în Guvernul Croitoru, este un necunoscut pentru polițiștii din Constanța. Cu toate acestea, mulți dintre ei speră ca, în caz că Saghi va prelua MAI, să se ocupe și de problemele cu care se confruntă oamenii legii.
Pentru a-și forma o părere despre el, "Cuget Liber" prezintă câteva date despre Emeric Florin Saghi. El are 53 de ani, este consilier diplomatic al Ministerului Afacerilor Externe, în cadrul Direcției ONU și Instituții Specializate.
Conform declarației sale, s-a angajat în MAE după revoluție, lucrând la început ca secretar III. Anterior, a fost inginer la Întreprinderea "ComAutoSport".
El spune că, în perioada pe care a petrecut-o în diplomație, 12-13 ani i-a petrecut la Bruxelles, lucrând direct în ceea ce privește interesele României legate de aderarea la UE. Saghi a precizat că în perioada 2000-2007 a lucrat la Reprezentanța Permanentă a României pe lângă UE de la Bruxelles, însă în subordinea Ministerului de Interne.
El a primit rangul de Ofițer în cadrul Ministerului Administrației și Internelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8892 secunde