Fratele lui Liviu de la L.A. a murit într-un accident de circulație (galerie foto)

6154
Fratele lui Liviu de la L.A. a murit într-un accident de circulație (galerie foto) - d9a4bb5d97a18cbeafeb7fe0c3af165e.jpg
Un subofițer al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea, aflat în timpul serviciului, a murit ieri într-un grav accident de circulație petrecut la ieșirea din orașul Ovidiu.
Ionuț Vârciu conducea un autoturism sport marca Mitsubishi dinspre Ovidiu spre Lumina și la coborârea de pe podul de peste Canalul Dunăre-Marea Neagră a pierdut controlul volanului, a rupt parapetele de pe partea dreaptă a drumului, căzând în gol de la câțiva metri. Mașina s-a rostogolit de mai multe ori și s-a oprit în mijlocul unui drum tehnologic.
În urma impactului, șoferul a decedat pe loc, în timp ce persoana aflată pe locul din dreapta față a scăpat doar cu câteva răni ușoare.
Ionuț Vârciu era subofițer în cadrul ISU Dobrogea, plutonier angajat pe funcția de șofer auto. Celălalt pasager se numește Traian Mocanu și era angajat civil la Inspectorat, cei doi fiind colegi de serviciu.
Potrivit unui comunicat de presă al ISU Dobrogea, în momentul producerii accidentului, cei doi se aflau în timpul programului și au părăsit unitatea fără aprobare. Însă, pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, a fost desemnată o comisie de anchetă în interiorul ISU.
Ionuț Vârciu, cunoscut mai ales ca fiind fratele cântărețului Liviu de la L.A., a lăsat în urmă o soție și un copil de doi anișori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0758 secunde