Elena Udrea, din nou sub control judiciar, pentru spălare de bani

314
2
Elena Udrea, din nou sub control judiciar, pentru spălare de bani - elena-1474563778.jpg

Articole de la același autor

Elena Udrea și Ioana Băsescu au făcut, ieri, o vizită la sediul Direcției Naționale Anticorupție. Fiica cea mare a fostului președinte Traian Băsescu, Ioana Băsescu, este vizată de un nou dosar DNA, al finanțării campaniei electorale din 2009, fiind convocați de procurori și Elena Udrea, precum și jurnalistul Dan Andronic. 


În urma audierilor, Elena Udrea a fost pusă din nou sub control judiciar, iar Gheorghe Nastasia, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale pe vremea când era condus de Udrea, a fost, la rândul său, pus sub acuzare, anunță digi24.ro. 


Udrea este acuzată de spălare de bani, iar Nastasia, de luare de mită. Denunțătorul din dosar, un om de afaceri, a susținut că ar fi cheltuit aproape un milion de euro, care ar fi fost derulați prin mai multe firme. Elena Udrea anunță că la adresa ei au fost formulate de procurorii anticorupție patru acuzații de spălare de bani. 


Comentează știrea

animal X
23 septembrie 2016
Leana washing machine

MINCIUNI ! Leana nu stie sa spele .. :))

Bravo bravo...Animal x
23 septembrie 2016
Leana....

Leanu nu stie sa spele...excelent comentariu am ras in hohote bravoooo...ba.De la Burebista la Sănta Klaus alias Mălai Mare nu sa furat ca n ....Nu sau spalat..bani ca n mandatul lui traian bashinos zis BASSS..Sau crezut DZEI !....mamei lor si celor care ia u votat.EU unu nu am avut incredere si nu am votat BASSS.niciodata si nici actualul PNL basist condus de blaga buldogul cainele de paza a lui BASS cel care la " ajutat" sa ajunga pres.....DZEIi ..mamii lor de mafioti puscariabili la puscarieeeeeeeeeeeeeeeeeeee cu tot neamul lui bass.

Articole pe aceeași temă

Luni, 19 Septembrie 2016
Stire din Eveniment : Vasile Blaga, audiat la DNA
Marţi, 13 Septembrie 2016
Stire din Eveniment : Mihai Stoica, audiat la DNA
Pagina a fost generata in 0.3646 secunde