Elev prins cu un cuțit la școală. Un profesor s-a tăiat la mână

349
Elev prins cu un cuțit  la școală. Un profesor  s-a tăiat la mână - briceag-1454519882.jpg

Articole de la același autor

Anchetă la Liceului Teoretic Băneasa. Un elev de 15 ani a fost prins în timp ce avea asupra lui un briceag. Copilul a fost văzut de un coleg care a alertat imediat profesorul de serviciu. În momentul în care acesta i-a luat arma albă din buzunar, profesorul s-a rănit superficial.

Luat la întrebări, copilul a declarat că a cumpărat cuțitul din Băneasa, deoarece merge la câmp cu animalele și îi trebuia pentru pregătirea hranei.

Mai mult, elevul a adăugat că nu a scos cuțitul din buzunar și nu intenționa să facă acest lucru. Motivul pentru care nu l-a lăsat în geantă a fost să nu îi umble colegii în ghiozdan. Potrivit reprezentanților unității de învățământ, incidental nu a fost anunțat la 112 deoarece copilului nu a făcut niciodată probleme.

Cazul a ajuns și în atenția polițiștilor. Oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Oamenii legii și Inspectoratul Școlar Județean fac cercetări în acest caz. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : Concurs la Poliția Constanța
Pagina a fost generata in 0.3856 secunde