ELEVĂ SNOPITĂ ÎN BĂTAIE DE COLEGE. Tatăl bătăușei, reacție halucinantă: "Mai dă-le în **** mea! S-au bătut și gata"

17239
1
ELEVĂ SNOPITĂ ÎN BĂTAIE DE COLEGE. Tatăl bătăușei, reacție halucinantă:

Articole recomandate

O filmare în care o orădeancă este țintuită la pământ și bătută a devenit rapid virală în mediul online. Imaginile sunt șocante, însă de-a dreptul halucinant este cum a reacționat tatăl elevei bătăușe după întregul scandal, scrie romaniatv.net


CITEȘTE ȘI VIDEO ȘOCANT / ELEVĂ SNOPITĂ ÎN BĂTAIE, CU PUMNII ȘI PICIOARELE, DE MAI MULTE COLEGE





O elevă a fost bătută cu bestialitate de alte minore la Oradea. Totul pentru că victima ar fi bârfit-o pe una dintre agresoare. Scenele au fost filmate și au generat revoltă pe internet.

Două eleve minore au fost săltate de poliție după ce imaginile au ajuns în presă.


Una dintre elevele bătăușe de la Oradea pare a fi o adolescentă cu probleme mari de comportament. Dovadă stau și postările sale de pe Facebook.

Potrivit b1.ro, tatăl Flaviei pare să fie mai degrabă mândru de fiica sa.

"Flavius Belcea ma!... nu'mi place ca au fost mai multe pe una!.... nu e corect !~.. stiu .... imi pare rau pt fata!... dar in rest mai da'le in p... mea...! s'au batut si gata ... nu s'au omorat ca la moldova pt 5 lei"

Acesta a scris pe contul său de Facebook că nu are ce să-i facă fetei sale, pentru că aceasta nu-i dă raportul.

"Nu laud ce a făcut fiică-mea! Dar este fiică-mea și trebuie săi țin apărarea. Și încă ceva! Aveți impresia ca fiică-mea m-a suna și-mi zice vezi tati ca na duc sa m-a bat! Dar știi tati m-a mai și filmez...... ", spune acesta.


De asemenea, într-o altă postare, el recurge la un vocabular greu de reprodus pentru a spune că, de fapt, nu e atât de grav ce a făcut Flavia.

"De la o cearta intre copii sa ajuns la ce stiu eu ce!... in fine!.. asta e...! nu-mi retrag nici macar un cuvant!~ dar de acum incolo vreau sa vb doar cu cei ce mi's prieteni! dar am si un anunt de facut!...... uitativa bine la poza mea.. daca careva crede ca avem ceva de impartit si ne intalnim.. asta e..... o sa vedem", scrie tatăl fetei.




Cazul celor trei adolescente din Oradea care sunt cercetate penal de polițiștii bihoreni pentru că au bătut cu pumnii și picioarele o colegă și au filmat scena cu telefonul mobil este anchetat și de conducerea liceului la care învață fetele, verificări fiind făcute, de asemenea, de către reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Bihor.

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Bihor a anunțat, marți, că atât inspectoratul, cât și liceul la care învață adolescentele fac verificări în acest caz și urmează să ia măsurile legale care se impun, scrie realitatea.net



Comentează știrea

gino
17 mai 2017
raspuns

Tatal merita calcat in picioare ptr "educatia" aplicata. E clar ca a crescut o pocnitoare prin neimplcare si posibil batai ca il deranja de la televizor sau baut. Din pacate asta e romania in care traim..lasitate, cruzime, iresponsabilitate, nesimtire si prostie cat incape si cu ademenea generatii stricate nici no sa ne facem bine..

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8693 secunde