Elevii constănțeni, în vizită la mascați

230
Elevii constănțeni, în vizită la mascați - img0033-1365060293.jpg
Continuând activitățile derulate în cadrul programului intitulat "Să știi mai multe, să fii mai bun", ce se desfășoară la nivelul tuturor unităților de învățământ, Serviciul de Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și-a deschis porțile pentru elevii Școlii Generale "Dimitrie Cantemir" din municipiul Constanța. 

Reamintim că săptămâna 1-5 aprilie a.c. este dedicată activităților educative extracurriculare și extrașcolare, în cadrul programului "Să știi mai multe, să fii mai bun!", desfășurat în baza proiectului "Săptămâna altfel", derulat de Ministerul Educației Cercetării, Tineretului și Sportului, prin intermediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

Pe parcursul activităților, profesorii însoțitori au precizat că i-au adus pe elevi cu scopul de a-i face să înțeleagă cât mai bine ce presupune meseria de polițist.

Activitățile derulate de polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au drept scop dezvoltarea abilităților de protecție personală în rândul elevilor, părinților, cadrelor didactice în vederea reducerii riscului de a deveni victimă. De asemenea, au fost dezbătute o serie de teme legate de violența în mediul școlar și cele mai bune metode de prevenire a victimizării minorilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Martie 2013
Stire din Eveniment : SFATURI de la polițiști pentru elevi
Pagina a fost generata in 1.5658 secunde