Elevii școlilor gimnaziale, instruiți pentru o zi de polițiștii constănțeni

156
 Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiștii Serviciului Rutier Constanța, din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Constanța, au desfășurat, ieri, activități informative privind prevenirea delicvenței juvenile, a victimizării minorilor și educație rutieră în cadrul Campaniei "Alege viața!". 


Astfel, polițiștii au desfășurat activități la Școala Gimnazială nr. 16 "Marin Ionescu Dobrogianu" din Constanța, Școala Gimnazială "George Enescu" din Năvodari, Școala Gimnazială "Grigore Moisil" din Năvodari și Centrul de Zi pentru Copii Năvodari, unde elevii au fost instruiți de polițiști despre importanța cunoașterii și respectării regulilor de circulație care reprezintă un factor determinant în reducerea numărului de accidente rutiere. 


În acest sens, oamenii legii au efectuat instruirea patrulelor școlare de circulație, după care, împreună cu profesorul coordonator, polițiștii s-au deplasat la trecerea de pietoni din imediata apropiere a școlii unde au participat direct la desfășurarea activităților practice ale patrulei.


În cadrul activităților, au fost abordate și aspecte privind prevenirea dispariției de minori, prevenirea agresivității și violenței în mediul școlar, polițiștii discutând cu elevii, oferindu-le sfaturi și recomandări. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5094 secunde