Elevii și polițiștii rutieriști au celebrat, împreună, Ziua României

188
1

Articole de la același autor

Polițiștii rutieri constănțeni în parteneriat cu Școala Gimnazială nr. 8 din Constanța au sărbătorit ziua de "1 Decembrie - Ziua Națională a României".
În cadrul activității s-au abordat temetici ca sentimentul de mândrie de a fi român, iubirea față de țară, dar și tematici specifice rutiere.
Activitatea a avut în vedere și promovarea unei conduite responsabile în rândul elevilor, respectiv a conștientitării pericolului la care sunt expuși pietonii, în cazul nerespectării regulilor de circulație și acumularea de norme și valori privind educația rutieră. 
La finalul activității elevii au urmărit un film cu tematică rutieră, s-au jucat și au le-au fost prezentate autospecialele de poliție.


Comentează știrea

Munca la domiciliu
30 noiembrie 2014
Munca la domiciliu

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand "info" la adresa de mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6411 secunde