Elevul care și-a înjunghiat colegul de clasă, reținut

214
Elevul care și-a înjunghiat colegul de clasă, reținut - solicitariambulantasmurd14753303-1477494852.jpg

Articole recomandate

Tânărul care și-a înjunghiat, de dimineață, un coleg pe holul Liceului Tehnologic "General Magheru" din Râmnicu Vâlcea a fost reținut pentru 24 de ore. 


Suspectul cercetat astfel pentru tentativă de omor urmează a fi prezentat joi în fața magistraților Tribunalului Vâlcea cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Un elev de 17 ani a fost înjunghiat cu un cuțit, miercuri dimineață, la Liceul Tehnologic "General Magheru" din municipiul Râmnicu Vâlcea, în urma unei altercații pe care a avut-o cu un coleg, anunță Agepres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea, Isabella Ioniță, atacatorul, Masanga Georgică Florin, "suferea de epilepsie și se afla în atenția organelor de poliție pentru nenumărate ieșiri violente''.

''Elevul aflat în anul I profesională l-a înjunghiat pe holul școlii pe Vasile Alexandru elev, tot în cadrul Liceului Tehnologic "General Magheru", motivându-și gestul ca fiind o răzbunare. Atacatorul a mai amenințat în repetate rânduri că e dispus să ucidă", a spus Ioniță. Cel rănit a fost stabilizat și a fost transportat cu un echipaj SMURD la o clinică din București.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 26 Octombrie 2016
Stire din Eveniment : Avioane Eurofighter Typhoon, la Constanța
Miercuri, 26 Octombrie 2016
Stire din Eveniment : Sechestru pe averea lui Gheorghe Ștefan
Pagina a fost generata in 1.08 secunde