Elicopterele SMURD, intervenţii pentru salvarea a doi bebeluşi

595
Elicopterele SMURD, intervenţii pentru salvarea a doi bebeluşi - elicopter-1679746671.jpg
Elicopterele SMURD din Târgu Mureş şi Iaşi au intervenit sâmbătă pentru salvarea a doi bebeluşi.


Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, sâmbătă, elicopterul SMURD Târgu Mureş a efectuat o intervenţie la Odorheiu Secuiesc pentru salvarea unui bebeluş de 8 zile.


Echipajul medical a preluat de la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc un nou-născut, în vârstă de 8 zile, pe care l-a transportat de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, pentru continuarea investigaţiilor.


''Micuţul a prezentat convulsii, ceea ce i-a determinat pe medici să solicite transferul la Târgu Mureş. Pe tot parcursul zborului, care a durat 25 de minute, nou-născutul a fost asistat şi monitorizat de o echipă medicală asigurată de UPU-SMURD Mureş, fiind predat în siguranţă medicilor din Târgu Mureş'', precizează sursa citată.


Tot sâmbătă, elicopterul SMURD Iaşi a preluat, de la echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă nou-născuţi, un bebeluş intubat în vederea transportului la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Sfânta Maria" Iaşi, mai arată DSU. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.5129 secunde