Emil Alexiu, arestat preventiv pentru 30 de zile

1104
Emil Alexiu, arestat preventiv pentru 30 de zile - emilalexiu-1485364684.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au atacat decizia magistraților, care au hotărât arestarea la domiciliu în cazul lui Emil Alexiu, asistentul Serviciului de Medicină Legală Constanța, acuzat de înșelăciune. 


Judecătorii Tribunalului Constanța au luat măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, iar decizia este definitivă. Emil Alexiu a fost reținut de procurori, care l-au înaintat pe inculpat cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Această măsură a fost inițial refuzată de judecători, care l-au plasat pe Emil Alexiu în arest la domiciliu. Contestația procurorilor a fost analizată ieri. 


Vă reamintim că Emil Alexiu este cercetat pentru înșelăciune, după ce ar fi cerut șpagă pentru a efectua autopsii. Întreg scandalul șpăgii a plecat de la o declarație a mamei unei fetițe care a decedat după ce a căzut de la etajul 5 al unei clădiri aflate în construcție. Luminița Mangir declara, imediat după tragedie, pentru "Cuget Liber", că i s-a cerut suma de 1.000 lei pentru efectuarea necropsiei: "Mi-au spus că, dacă nu le dau banii, mă rezolvă abia la începutul săptămânii viitoare. De unde să le dau banii, dacă nu îi am?".


Contactat de "Cuget Liber", Emil Alexiu nega vehement acuzațiile, explicând faptul că acești bani nu au fost încasați de Serviciul de Medicină Legală: "Nu s-a cerut absolut nimic. Întrebați familia cui a dat acea mie de lei. Este scandalos. Cum să cer familiei după ce s-a întâmplat cu acel copil. Nu este posibil așa ceva. Din câte știu banii s-au cerut de către morga Cimitirului Central și apoi au fost înapoiați, așa am înțeles", a precizat Emil Alexiu, asistent al Serviciului de Medicină Legală. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3105 secunde