ENERGIZANT MORTAL? Poliția anchetează un caz suspect!

283
ENERGIZANT MORTAL? Poliția anchetează un caz suspect! - dddd-1583833313.jpg
O adolescentă de 19 a murit fulgerător, duminică seara, în comuna argeșeană Aninoasa, după ce, spun apropiații ei, ar fi băut un energizant, relatează Observator.

Fata era acasă, cu mama ei, când i s-a făcut rău. "Nu știm exact ce s-a întâmplat acolo. Duminică, la noi în Aninoasa, a fost serbare dedicată femeilor. Am aflat seara când s-a terminat totul, că fetița asta a murit. Nu am luat încă legătura cu familia ei, dar o să mă implic, să îi ajut, ei au o situație mai delicată, părinții despărțiți, au o situație materială precară, o să îi ajut. Am auzit și eu prin comună că ar fi consumat un energizant. De unde l-a luat? Asta e important de văzut, că o fi fost vechi, cine știe. Îmi pare tare rău de fetița asta, păcat de tinerețea ei", a spus primarul comunei, citat de Ziar Top de Argeș.

Melania nu era cunoscută cu afecțiuni medicale. Duminică, după energizantul consumat, a acuzat o durere puternică de cap, stări de vomă, o stare generală rea. Nu se știe la cât timp a sunat mama fetei la 112 să ceară ajutor specializat, însă după apel, în cel mai scurt timp, o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță, cu medic, a ajuns la casa din Aninoasa. Fata era deja în stop cardiovascular, iar medicul de la ambulanță a făcut tot posibilul să o resusciteze, însă fără rezultat. "A venit repede ambulanța. Doamna doctor a venit cu aparate, au resuscitat-o, dar din ce am auzit de la familie, ea nu a mai dat niciun semn. Cică era deja vânătă. Nu s-a mai putut nimic pentru ea. Nu știu pe la cât a început să îi fie rău, că dacă mama ei știa, suna săraca imediat, dar cine se gândește că moare un copil așa tânăr, e tragedie mare aici în sat la noi", a spus un vecin al familiei.

La spital au ajuns și polițiștii musceleni care au demarat cercetările în acest caz. Trupul neînsuflețit al fetei a fost transferat la Laboratorul de Tanatologie de la Câmpulung, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei reale a decesului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2807 secunde