Epava planorului dispărut în luna august a fost găsită în județul Brașov

167
Epava planorului dispărut în luna august a fost găsită în județul Brașov - muchia-1448107229.jpg

Articole recomandate

Epava planorului dispărut în luna august a fost descoperită în județul Brașov, în apropiere de Muchia Cheii, pe un traseu nemarcat, greu accesibil. Autoritățile spun că turiștii care au sunat la 112 au indicat numărul de înmatriculare al planorului.


Epava a fost descoperită de turiști, care au sunat la 112 și au oferit numărul de înmaticulare al planorului. Primele indicii susțin că în epavă s-ar afla și resturi umane.

Se află la două ore de mers pe jos de Cabana Postăvarul, pe un traseu nemarcat. Echipaje ale autorităților au plecat în jurul orei 12 către locul incidentului. Se estimează că aceștia vor ajunge acolo în jurul orei 15.

Procuror Sorin Vasilache, aflat în drum către epavă, a explicat, pentru Realitatea TV: "Avem informații despre un planor găsit în zona cabanei Postăvarul, la aproximativ trei ore de mers pe jos de la cabană. Se deplasează echipe și procurorul de caz. Am efectuat căutări cu avioane, cu elicoptere, nu vă pot spune dacă exact în zona respectivă s-a căutat".

Prefectul județului Brașov, Mihai Mohaci: "Zona este greu accesibilă, probabil că vizibilitatea este alta acum pentru că zona s-a desfrunzit natural. E o zonă cu pereți abrupți, e greu de intervenit acolo. Sigur s-a ajuns și în acea zonă la căutări, dar cel mai probabil un planor prăbușit se desface în bucăți mici, greu vizibile. Cadavrul s-ar afla în zonă. Nu pot da detalii înainte de a ajunge echipa de intervenție acolo".

Pe 6 august 2015 planorul pilotat de Mircea Crăciun a dispărut fără urmă. Timp de câteva zile, autoritățile si familia au depus eforturi supraomenești pentru a-l gasi.

850 de jandarmi, militari și voluntari l-au cautat, dar nu l-au găsit. Chiar și elicopterele și dronele au fost în zadar.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Tone de motorină furate de la o navă
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Avocat pentru o zi
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Accident provocat  de un octogenar
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Constănțeni dispăruți fără urmă
Pagina a fost generata in 2.1653 secunde