RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! IATĂ CE AU GĂSIT ANCHETATORII ÎN CLUBUL COLECTIV

1882
2
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! IATĂ CE AU GĂSIT ANCHETATORII ÎN CLUBUL COLECTIV - colectivartificii-1448104490.jpg

Articole recomandate

Anchetatorii au găsit contractul încheiat între patronii clubului Colectiv și firma ce reprezenta formația Goodbye to Gravity, a cărui existență era pusă inițial sub semnul întrebării, informează tolo.ro.

"Noi am închiriat clubul celor din formația care a cîntat. Doar barul ne-a rămas nouă", au spus patronii clubului. Polițiștii ridicau din sprîncene. Atât de convenabil pentru acționari! Și atât de puțin credibil!

"Credeți-ne, evenimentul muzical nu a fost organizat de noi. Organizatorii au luat sala și trebuiau să se ocupe de chemarea pompierilor. De exemplu, ei i-au chemat pe cei cu artificiile", au completat patronii de la "Colectiv".

Dimineață s-a petrecut imposibilul. Contractul de închiriere a localului a fost găsit. Fusese în mijlocul clubului și supraviețuise incendiului, informează tolo.ro

Contractul de închiriere a clubului a fost gândit astfel: proprietarii nu primeau nimic dacă veneau peste 400 de oameni la concert, ei scoțând bani din consumul la bar.

Cum se făcea numărătoarea? Clubul era obligat să pună la dispoziția trupei brățări de acces "în vederea numărării paralele". Contractul spune că se puteau folosi și camerele de luat vederi de la intrare pentru numărare.

Articolul integral poate fi accesat pe tolo.ro

Comentează știrea

eu
21 noiembrie 2015
normal

cum dracu au ars oameni de vii si o foaie de hartie a scapat doar arsa un pic pe margine...pai normal, mortii sunt de vina. adica cei din formatie.

ego
22 noiembrie 2015
spaga

S-a legalizat spaga. Acum se cheama sponsorizare.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0333 secunde