Mesajul cutremurător al iubitului Elsei Albu, cea de-a 57-a victimă a incendiului de la Colectiv

464
Mesajul cutremurător al iubitului Elsei Albu, cea de-a 57-a victimă a incendiului de la Colectiv - elsadwain18e980a40e-1447952453.jpg

Articole de la același autor

Joi, bilanțul tragediei din clubul Colectiv a ajuns la 57 de morți. Ultima victimă a corupției este Elsa Albu, o tânără de 37 de ani, stabilită în Marea Britanie de 11 ani și care se întorsese în țară pentru a-și sărbători ziua de naștere alături de prietenii de aici.

Elsa urma să se căsătorească la anul iubitul ei, un cetățean britanic pe nume Dwain Mensah.

La aflarea veștii că Elsa a plecat dintre noi, iubitul acesteia a postat pe contul său de Facebook un mesaj cutremurător.

"Ea este Elsa. A fost lumea mea, iar acum lumea mea s-a prăbușit. Trebuia să ne căsătorim anul viitor și ne gândeam să avem un copil. Dacă aveam un băiat avea să poarte numele Gabriel, dacă era fetiță o numeam Ava. Fiecare minut pe care l-am petrecut în compania ei a fost pur și simplu perfect. Am iubit-o din momentul în care i-am văzut ochii și până în clipa în care i-a închis. Vă mulțumesc pentru fiecare mesaj. Sunt sigur că ea știe cât de mult o iubiți. Elsa, o să-mi fie dor de zâmbetul tău, de sărutul tău, de atingerile tale. O să-mi fie dor de fiecare părticică din tine, iar viața mea nu o să mai fie niciodată la fel. Sper să fii alături de mama ta într-un loc în care o să fii fericită și sper să ne revedem într-o zi. Te-am iubit, te iubesc și o să te iubesc mereu", a scris Dwain Mensah pe rețeaua de socializare.

În spitalele din București mai sunt internați 11 răniți, care se află în stare critică și gravă, alți 33 fiind în stare stabilă, scrie agerpres. De asemenea, 30 de victime sunt internate în unități medicale din străinătate.

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că victimele de la Colectiv care au decedat în spitalele din străinătate vor fi repatriate. Este vorba despre 8 tineri care suferiseră răni extrem de grave. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4547 secunde