Incendiu în "Colectiv" / Drama continuă pentru solistul trupei Goodbye to Gravity

715
1
Incendiu în

Articole recomandate

Solistul Goodbye to Gravity, Andrei Găluț, este singurul supraviețuitor din trupă după incendiul din 30 octombrie din clubul Colectiv, însă viața lui va fi complet modificată chiar dacă a avut norocul să scape din infern.


''Șansele ca el să mai arate exact ca înainte sunt foarte mici. E foarte greu de crezut. Aceste operații se vor face în decursul anilor. Se vor termina de abia peste 4-5 ani. Pe lângă faptul că sunt proceduri scumpe, de sute de mii de euro, pacientul trebuie să aibă un psihic de fier pentru a nu se cufunda în depresie'', a declarat o sursă medicală pentru cancan.ro.

Andrei Găluț este internat în Olanda, unde îi sunt tratate arsurile suferite pe mare parte din corp, cele mai grave, de gradul trei și patru, fiind la nivelul feței. În prezent, medicii sunt rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire. Până acum, Găluț a suferit câteva operații de reconstrucție a feței, notează sursa.


Comentează știrea

mamadeprofesie
20 noiembrie 2015
compasiune nu senzational

Compasiune- cuvantul magic ,iar manifestarea acestui sentiment ar fi un gest normal si folositor. Normal - pentru cine are un pic de omenie si ,,nu pune sare,, pe ranile trupesti si sufletesti ale acestor oameni loviti de soarta, folositor pentru ca acesti mari arsi au mare nevoie sa vada in ochii nostri caldura si dragoste nu priviri lacome de senzational.Sigur vietile lor se vor schimba ,din foarte multe cauze, dar nu ati putea oare sa scrieti altceva?Creati un curent de opinie optimist ,FOLOSITOR ORICAREI PERSOANE ,PE CARE O CUNOASTEM SAU DOAR O INTALNIM SI CARE DINTR-UN MOTIV OARECARE ARATA DIFERIT. Repet ARATA DIFERIT .Sufletul lor este acelasi, doar mai trist si poate cu mai putina speranta.Chiar vreti SENZATIONALUL cu orice pret?Daca doar acest tip de scrieri va fac cititi atunci noi cititorii suntem MARII MUTILATI SUFLETESTE. Putina COMPASIUNE va rog !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4406 secunde