TRAGEDIA DIN COLECTIV / Numărul deceselor crește. Încă o tânără a murit într-un spital din străinătate

600
5
TRAGEDIA DIN COLECTIV / Numărul deceselor crește. Încă o tânără a murit într-un spital din străinătate - colectiv-1448007106.jpg

Articole de la același autor

Bilanțul morților de la Colectiv a crescut la 58. O tânără de 28 de ani, din Râmnicu Vâlcea a murit , noaptea trecută. Andreea Ștefan era internată într-o clinică din Germania.

"Andreea a fost trezită ieri de medici timp de 45 de minute, însă se pare că nu ar fi reacționat foarte bine, ea fiind îngrozită de starea în care se afla. De aceea, cadrele medicale se pare că au băgat-o din nouă în comă indusă. Numai că, organismul tinerei din Râmnicu Vâlcea nu a mai rezistat, iar în această noapte ea s-a stins la doar 28 de ani", potrivit voceavalcii.ro.

Până în prezent 58 de persoane și-au pierdut viața în urma incendiului de la Colectiv. 



Comentează știrea

adevar
20 noiembrie 2015
adevar

Romania de ce nu iti tratezi romani la spitalele tale unde unde doctori se uita la drogati si nu fac nimic,trateaza i la tine unde politia romana spune sa depui plangeri la presedentia,trateaza i la tine cu experimentele inumane? Trateaza romani la tine de ce ii trimiti oameni sa ii trateze?

adevar
20 noiembrie 2015
adevar

Trateaza ti romani la spitalele romane unde sechestrezi straini ii faci copii fortat ii furi salariile. De ce ii trimiti in strainatate oameni sa ii trateze ?

adevar
21 noiembrie 2015
adevar

Sa va moara poporul ca sa nu mai drogheze si abuzeze pe alti

adevar
26 noiembrie 2015
adevar

Romania nu mai minti oameni cu tragediile tale inventate.Nu s-a intamplat nici un incediu fa si tu ceva bun in existenta ta

adevar
26 noiembrie 2015
adevar

Romania = minciuna

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0074 secunde