Episcopul Hușilor a fost confirmat cu Covid-19. Mesajul transmis la începutul pandemiei

134
Episcopul Hușilor a fost confirmat cu Covid-19. Mesajul transmis la începutul pandemiei - ignatiefca0f7879f-1599737796.jpg

Articole recomandate

Episcopul Hușilor, Ignatie, a fost depistat pozitiv cu Covid-19 și este internat la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad.


Potrivit unui comunicat al Episcopiei Hușilor, Părintele Ignatie a fost declarat pozitiv, în urma efectuării unui test pentru depistarea virusului SARS CoV 2.


„Preasfinţia Sa a luat măsura izolării încă de la primele simptome, înainte de primirea rezultatelor testului, iar după confirmare a mers pentru a se interna la Spitalul <Elena Beldiman> din Bârlad”, se arată în comunicat.


Conform acestuia, starea de sănătate a ierarhului este una bună.


Episcopul Ignatie a îndemnat, încă de la începutul pandemiei, în cuvântul pastoral din 22 martie 2020, să fie respectate cu stricteţe recomandările autorităţilor abilitate cu gestionarea acestei crize.


„Virusul nu umblă de unul singur, ci este <transportat> de oamenii contaminaţi. (...) În mod paradoxal, distanţarea socială şi fizică dintre oameni coincide cu o apropiere mai profundă de Hristos şi, implicit, o apropiere sufletească mai intensă între noi (...) Ţineţi cont doar de ceea ce vă este comunicat oficial de către autorităţile abilitate în gestionarea crizei, în care ne aflăm, şi de ceea ce spun specialiştii în domeniu. Restul este doar materie toxică, care întreţine inutil angoasa şi dezordinea gândurilor, pentru a ne arunca în deruta manipulărilor grosolane şi a şocurilor existenţiale”, spunea episcopul.


Sursa: digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9339 secunde