Escroacă dată în urmărire de șapte ani, găsită în Constanța

433
Polițiștii Biroului Urmăriri din cadrul Poliției Constanța au dat de urma unei femei căutate de șapte ani pentru că se sustrăgea efectuării unei pedepse cu închisoarea. 

Paraschiva Manu, de 57 de ani, din localitatea Maieru, județul Bistrița Năsăud, a fost condamnată în anul 2004 la opt ani de închisoare pentru o înșelăciune de peste 3,3 miliarde de lei vechi. Potrivit IPJ Bistrița, în 1999, în calitate de administrator a unei societăți comerciale, Paraschiva Manu a decontat 14.913 cupoane pentru agricultori în baza unui centralizator cu facturi fictive. 

Din 2004 până în 2006, executarea pedepsei a fost suspendată din motive medicale, iar când a venit vremea să ajungă la închisoare, ea dispăruse deja. În 2008, polițiștii au aflat că ar fi părăsit țara, motiv pentru care a fost dată în urmărire internațională. 

În urmă cu câteva zile, însă, polițiștii constănțeni au aflat, prin metode specifice, că femeia se afla în Năvodari. De altfel, se pare că aceasta nu petrecea mai mult de câteva luni într-o localitate. 

Ea a fost reținută și depusă în arestul Poliției Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5127 secunde