Escroci și bătăuși ajunși pe mâna polițiștilor

230

Articole recomandate

Polițiștii din Năvodari, cu sprijinul polițiștilor locali, au organizat, week-end-ul trecut, o acțiune pe linia pre-venirii și combaterii faptelor cu violență. Cu ocazia acțiunii, oamenii legii au verificat 14 baruri, peste o sută de mașini și au legitimat aproximativ 150 de persoane. Iar când au tras linie, au constatat că acțiunea a fost încununată de succes: au fost constatate patru infracțiuni și au fost aplicate șapte sancțiuni, în valoare totală de 1.800 de lei. 


Printre cei anchetați se află și Cătălin M.D., de 27 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz de încredere. El a fost reclamat că a luat telefonul mobil al unui prieten, după care a refuzat să-l restituie deținătorului de drept.

Cu aceeași ocazie au fost depistați și doi bărbați anchetați pentru înșelăciune. Virgil V. și Iașar C., ambii în vârstă de 36 de ani, sunt acuzați că au înșelat un năvodărean prin tranzacțiile imobiliare efectuate.

De asemenea, Taner S.V., de 36 de ani, este cercetat pentru loviri și alte violențe, după ce și-a lovit fosta concubină.

Un alt tânăr, de 26 de ani, din Mi-hail Kogălniceanu, este cercetat pe-nal, după ce a fost surprins la volanul unui autoturism, pe DJ 226, la intersecția cu Bulevardul Mamaia Nord, deși nu avea permis auto.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : SCANDAL MONSTRU pe bulevardul Tomis
Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : Lovit cu sticla în cap de un tânăr beat
Marţi, 16 Octombrie 2012
Stire din Economie : JOCURI MURDARE LA ARR CONSTANȚA?
Pagina a fost generata in 0.6449 secunde