Cum decurg audierile în dosarul scandalului în care este implicat IULIAN URSOI

1026
Cum decurg audierile în dosarul scandalului în care este implicat IULIAN URSOI - parchetursoi-1349872738.jpg

Împrejurările în care s-a petrecut, la începutul săptămânii trecute, pe o stradă din cartierul Poarta 6, scandalul dintre polițista Elena Georgescu și soțul acesteia, Ștefan Georgescu, pe de o parte, și Marius Iulian Ursoi și soția acestuia, de cealaltă parte, sunt departe de a fi lămurite.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în atenția cărora se află dosarul, ne-au declarat că mai sunt încă multe persoane de audiat, una dintre mărturiile vitale care lipsesc de la dosar fiind chiar cea a soției lui Marius Iulian Ursoi.

Citește în ediția de mâine a "Cuget Liber" ce răni a suferit Doinița Ursoi în incidentul în urma căruia soțul ei a fost arestat preventiv și de ce nu a fost audiată până în prezent.

Reamintim că, la începutul săptămânii trecute, între soția lui Iulian Ursoi și familia Georgescu a izbucnit un conflict, pentru că prima a refuzat să închidă portiera autoturismului în care se afla, pentru a permite părților vătămate să treacă pe trotuar cu londoul în care se afla copilul acestora în vârstă de 6 săptămâni. 

CITEȘTE ȘI: Mama victimei lui Ursoi: "I-au strivit degetele cu piciorul!"

În urma conflictului, familia Georgescu a fost ajunsă din urmă de sportivul Iulian Ursoi, chemat în ajutor de soție, care i-a lovit pe cei doi, ambii necesitând mai multe zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. În aceeași împrejurare, în care inculpatul s-a manifestat violent, căruciorul în care se afla bebelușul a fost răsturnat, iar copilul a suferit leziuni corporale. Iulian Ursoi a fost acuzat de ultraj contra bunelor moravuri și loviri și alte violențe și a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

CITEȘTE ȘI: Iulian Ursoi riscă să facp cinci ani de închisoare



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1861 secunde