Pentru că a bătut, în plină stradă, familia unei polițiste

Iulian Ursoi riscă să facă cinci ani de închisoare

1093
5
Iulian Ursoi riscă să facă cinci ani de închisoare - parchetursoi31349198828-1349296946.jpg
Sportivul Marius Iulian Ursoi este acuzat de comiterea a patru infracțiuni: trei infracțiuni de lovire sau alte violențe, una de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii și ordinii publice.


Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au strâns mai multe probe cu privire la scandalul petrecut luni seară, pe strada Lirei din cartierul Poarta 6, din care a reieșit că suspectul a lovit de mai multe ori cu pumnul atât pe Elena Georgescu, polițistă în cadrul Poliției municipiului Constanța, cât și pe soțul ei, Ștefan Georgescu. Totodată, el este acuzat și de rănirea copilului lor în vârstă de numai șase săptămâni. 


Toate trei victimele au nevoie de zile de îngrijiri medicale

"După ce soția sa a fost implicată într-un diferend cu părțile vătămate, din cauză că refuzase să-și închidă portiera autoturismului, pentru a permite părților vătămate să treacă pe trotuar cu londoul în care se afla copilul acestora în vârstă de șase săptămâni, inculpatul a sosit la locul incidentului, chemat de soție, iar acolo le-a agresat violent pe părțile vătămate G.N.Ș. și pe soția acestuia, G.E., pe care le-a lovit cu pumnii de mai multe ori și le-a provocat leziuni corporale vindecabile în câte 12 - 14, respectiv 3 - 4 zile de îngrijiri medicale, bărbatul necesitând internare în spital din cauza lipotimiei".

Anchetatorii explică și împrejurările în care a fost rănit bebelușul, care are la rândul lui nevoie de îngrijiri medicale: "în aceeași împrejurare, în care inculpatul se manifesta violent, londoul a fost răsturnat, iar copilul a căzut și a suferit leziuni corporale vindecabile în 1-2 zile de îngrijiri medicale". 

Acțiune "de o mare violență"!

Potrivit procurorilor, Marius Iulian Ursoi "a încălcat flagrant normele de conviețuire socială, prin modul de acțiune de o mare violență, la o oră la care zona era intens circulată și a stârnit indignarea și oprobriul trecătorilor, prin crearea unui sentiment de nesiguranță".

Pedeapsa prevăzută de lege pentru infracțiunea de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice este închisoarea de la 1 la 5 ani, iar pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe este închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau amenda, cu mențiunea că pe parcursul procedurilor judiciare orice inculpat sau învinuit beneficiază de prezumția legală de nevinovăție, până la soluționarea definitivă a cauzei.

Astfel, în condițiile în care legea prevede condamnarea celor vinovați la cea mai mare pedeapsă, dar fără a cumula pedepsele deși au fost comise mai multe infracțiuni, Iulian Ursoi Marius riscă să petreacă după gratii cinci ani de închisoare pentru faptele comise. 


Comentează știrea

karate
4 octombrie 2012
rusine

nu mai merita numele de karatist!

anonim
4 octombrie 2012
ce retardat

merita nu 5 ani .. si pe viata .. nenorocitu asta ..

Nutulica
4 octombrie 2012
e cacat la cur gata sa zis cu el ..

sa se duca dupa cristel la poarta alba sa ii tina de urat .. :))

cta
4 octombrie 2012
La puscarie

Cu toti terminatii astia fara creier. Auzi, ditamai animalu, te apuci tu sa dai cu brandu in fata unei femei si cu copil mic de fata... Du-te tata si lasa-ne, si tu si panarama aia care te-a chemat acolo. Ca nici aia nu-i usa de biserica, stia clar ce se va intampla daca te cheama. Lasa, nu-i problema, cat timp esti la parnaie, au baietii grija de ea. Smecherie mare de tot pe tine, ce sa zic...

5. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4187 secunde