Iulian Ursoi riscă să facă cinci ani de închisoare

1031
6
Iulian Ursoi riscă să facă cinci ani de închisoare - parchetursoi3-1349253419.jpg

Sportivul Marius Iulian Ursoi și-a lovit victimele de mai multe ori cu pumnul, în scandalul care a avut loc luni seară, pe o stradă din cartierul Poarta 6 - această susținere aparține procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, făcută publică în urma audierii de aseară.

Potrivit procurorilor, "în noaptea de 1/2 octombrie, organele de poliție judiciară din cadrul compartimentului grupări infracționale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au dispus reținerea pentru 24 de ore față de inculpatul Marius Iulian Ursoi, de 40 de ani, din Constanța, practicant de arte marțiale, care este cercetat pentru săvârșirea a trei infracțiuni de lovire sau alte violențe și a celei de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice".

Rezultatele anchetei

Din probele strânse, a rezultat: "după ce soția sa a fost implicată într-un diferend cu părțile vătămate, din cauză că refuzase să-și închidă portiera autoturismului, pentru a permite părților vătămate să treacă pe trotuar cu londoul în care se afla copilul acestora în vârstă de șase săptămâni, inculpatul a sosit la locul incidentului, chemat de soție, iar acolo le-a agresat violent pe părțile vătămate G.N.Ș. și pe soția acestuia, G.E., pe care le-a lovit cu pumnii de mai multe ori și le-a provocat leziuni corporale vindecabile în câte 12 - 14, respectiv 3 - 4 zile de îngrijiri medicale, bărbatul necesitând internare în spital din cauza lipotimiei".

Anchetatorii explică și împrejurările în care a fost rănit bebelușul, care are la rândul lui nevoie de îngrijiri medicale: "în aceeași împrejurare, în care inculpatul se manifesta violent, londoul a fost răsturnat, iar copilul a căzut și a suferit leziuni corporale vindecabile în 1-2 zile de îngrijiri medicale".

CITEȘTE ȘI: Mama victimei lui Ursoi: "I-au strivit degetele cu piciorul!"

Potrivit procurorilor, Marius Iulian Ursoi a încălcat flagrant normele de conviețuire socială, prin modul de acțiune de o mare violență, la o oră la care zona era intens circulată și a stârnit indignarea și oprobriul trecătorilor, prin crearea unui sentiment de nesiguranță.
Pedeapsa prevăzută de lege pentru infracțiunea de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice este închisoarea de la 1 la 5 ani, iar pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe este închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau amenda, cu mențiunea că pe parcursul procedurilor judiciare orice inculpat sau învinuit beneficiază de prezumția legală de nevinovăție, până la soluționarea definitivă a cauzei.

Astfel, în condițiile în care legea prevede condamnarea celor vinovați la cea mai mare pedeapsă, dar fără a cumula pedepsele deși au fost comise mai multe infracțiuni, Iulian Ursoi Marius riscă să petreacă după gratii cinci ani de închisoare pentru faptele comise.



Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

altu
3 octombrie 2012
nu a aruncat carucioru

presa de obicei mananca bors.asa fac ei mereu ca sa tina lumea arestata. cum sa le arunce carutu in strada ma? terminati cu prostiile astea de mintit copii asta e manevra facuta de procuror ca asa se face la interlopi

asd
3 octombrie 2012
greseala victimei

Scandalul din doi se face, si cel mai destept cedeaza primul.Atat timp cat stii cine este doamna cu pricina, de ce o injuri, inseamna ca tu cauti probleme sau vrei sa iti dovedesti tie insuti cat de redus esti sa iti pui familia in pericol.Traim in Romania si stim ca cei cu masini scumpe au ceva spate.Si pana la urma cine iti da dreptul sa injuri pe cineva, sa lovesti apoi?Si mai grav, sa lovesti o femeie fiindca nu a vrut sa inchida portiera.Sunt sigur ca daca ar fi procedat in modul cel mai corect(cu acel va rog frumos, sau multumesc) nimeni nu ar fi fost ranit.Dar cu siguranta victima a avut "gura mare" si apoi stiti foarte bine ce s-a intamplat.Cunosc familia Ursoi din vedere si niciodata nu au reprezentat un pericol pentru vecini.Ca nu este usa de biserica e alta treaba.dar peste toate o familie care arata respect si nu au creat probleme nimanui care nu le-a cautat.Eu stiu o regula, atat timp cat esti cu familia in special cu un bebe nu cauti scandal indiferend cat de bun esti in arte martiale, oricand o lama ii poate rani pe cei dragi..si apoi singurul pe care il poti invinovati esti TU.Sa se faca dreptate care ar fi ea!

taran obosit
3 octombrie 2012
si incult

sa putrezesti tu scarba ordinara ...daca tot ai decat 2 clase sa te iei de mana cu taranii care nu stiu sa vorbeasca frumos cu o femeie si sa o respecte si o mai iau si la palme.pumni ..si dupa dramatizeaza ca nu a fost vina lor. sa se duca sa joace in telenovele poate acolo o sa i creada cineva...dar la cat de prost joaca...mai bine stau in casa ....nimeni nu ar fi dat intr un copil...este alta treaba ca s a rasturnat in urma incidentului si pana la urma cine te pune sa te dai zmardoi cu bebelusul dupa tine?

5. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

dgsju
5 octombrie 2012
o sa vedeti

nu va mai bateti capu ca oricum nu sta mult la garda asta ca e sifonu constantei ,,,,si face o sifoneala si iese repede

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5366 secunde