Eugen Bola, noul prefect al județului Constanța

964
3
Șeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța, Eugen Bola, va prelua conducerea Prefecturii Constanța, după ce Bogdan Huțucă a anunțat că nu mai dorește ca mandatul său să fie prelungit.


Decizia de numire a lui Eugen Bola în funcția de prefect al județului Constanța a fost luată în cadrul ședinței de Guvern. Potrivit unui comunicat de presă, Guvernul a adoptat o hotărâre privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, a funcției publice de prefect al județului Constanța de către Bogdan Iulian Huțucă. De asemenea, tot prin Hotărâre, a fost numit, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, în funcția publică de prefect al județului Constanța, Eugen Bola. 

Potrivit algoritmului politic, funcția de prefect al Constanței revine liberalilor, motiv pentru care aceștia l-au propus pe Eugen Bola ca reprezentant al Guvernului în teritoriu. După refuzul de a mai rămâne la conducerea Prefecturii Constanța, Bogdan Huțucă urmează să se întoarcă ca director la Direcția de Finanțe Publice Constanța. 

Numirea oficială a lui Eugen Bola va avea loc vineri, într-un cadru oficial la Prefectura Constanța.



Comentează știrea

Hanibal
15 noiembrie 2012
metamorfoza

Si uite asa are loc metamorfoza politica.Un oarecare avocat,considerat unul dintre cei mai slabi din Constanta,ajunge omul de paie perfect care poate detine orice functie,pana la aceea de prefect perfect.De aici pana la functie de ministru nu mai e decat un pas.Avem deja destule exemple de nulitati oportuniste in actualul guvern.Este suficient sa-l amintim pe Hasotti.Credeam,unii,ca USL va fi capabil sa aduca un plus de calitate,de competenta fata de guvernarea PDL.Speranta inutila.Revenim la Bola.El,ca si altii din aceasta categorie,incapabil sa castige un proces privind furtul de gaini,sau sa cumpere sau sa cantareasca un kg.de fasole,devine,dupa ce i s-a dat functia,un emitator de idei,un organizator de viata,un intemeietor de legi.Bola nu s-a evidentiat cu nimic in calitate de consilier la primarie,fapt care l-a asezat in categoria celor capabili sa slujeasca cu credinta interesele sefilor de partid.Bola are totusi unele calitati:este incolor,inodor si insipid.

Mine
15 noiembrie 2012
Noul prefect

Bravo domnule ! Frumoasa postare. Este foarte bine ca se exprima coerent in lumea virtuala si astfel de cititori. Luati exemplu ! M-am saturat de agramati si incompetenti.

Răspuns la: metamorfoza
Adăugat de : Hanibal, 15 noiembrie 2012
Si uite asa are loc metamorfoza politica.Un oarecare avocat,considerat unul dintre cei mai slabi din Constanta,ajunge omul de paie perfect care poate...
Romica
15 noiembrie 2012
Felicitari Domnului Bola!

Bola Eugen...un om pregatit, un om cu coloana vertebrala...spre deosebire de multi altii!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Septembrie 2012
Stire din Fun : Jurnalul unui prefect maghiar  ajuns la olteni
Pagina a fost generata in 0.3702 secunde