Victor Ponta: "Prefectul județului Constanța are deja un cartonaș galben"

1409
3
Victor Ponta:

Premierul României, Victor Ponta, a declarat, astăzi, în videoconferința cu prefecții că reprezentantul Guvernului în teritoriu din Constanța, Bogdan Huțucă, "are deja o bilă galbenă". Declarația a fost făcută în contextul unor discuții legate de modul în care prefecții României gestionează organizarea alegerilor locale.
Ponta i-a atenționat pe prefecți că vor primi imediat "cartonaș roșu", urmând să fie demiși din funcție, dacă vor accepta ca deciziile luate să fie influențate politic de către membrii partidelor care s-au aflat sau sunt în prezent la guvernare.

"Primul lucru pe care vreau să-l transmit prefecților, subprefecților și celorlalți șefi de structuri deconcentrate, fie că este vorba de cei ai Poliției și Jandarmeriei, se supun legii și nu primesc ordine de la niciun partid politic. Voi considera orice fel de act influențat sau solicitat de către o forță politică ca o încălcare a atribuțiilor dumneavoastră și nu voi ezita nicio secundă să iau toate măsurile pe care legea mi le pune la dispoziție. Vor fi situații, și vă rog să le evitați pe cât posibil, în care o să trec direct la cartonașul roșu, la înlocuirea din funcție. Ieri, ca să nu încep direct cu cartonaș roșu, domnul prefectul de Constanța ați primit un cartonaș galben de la mine și vă rog să aveți grijă să nu-l primiți și pe al doilea. Toate acțiunile se fac conform legii, nu mă interesează ce vor partidele din județul Constanța", a spus Ponta.

 

Comentează știrea

PSD
18 mai 2012
IA-AUZI !!

Pau daca nu e politica treaba, de ce l-ati pus pe prefect "De Galben" ? Hai, ca deja ati facut-o lata ! Mai, Ponta, numa'gura e de tine. Tot ce ati promis ati dat la spate . Numai minciuni si mizerii . Dati afara salariati fara nici o lege, ca sa vi-i puneti pe ai vostri. Ce sa mai vorbim ! Asa politica...!!! ..mai rar gasesti...Vai de tara asta !!!

Mine
18 mai 2012
Cartonas galben

Pentru ce a primit domnul prefect " sanctiunea " nu ati explicat . Astfel articolul este incomplet .

precizare
18 mai 2012
cartoNASUL

Mesajul este subliminal,ii aduce aminte ce culoare are partidul lui,asa ca sa nu uite si de restul ca doar n-o sa ne facem chiar acum cinstiti.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4253 secunde