Examenul de admitere în magistratură de la INM a dat Constanței trei procurori și tot atâția judecători

1362
Examenul de admitere în magistratură de la INM a dat Constanței trei procurori și tot atâția judecători - 1a93cb452d25fce2ed467d71b9227833.jpg
În acest week-end, Institutul Național al Magistraturii (INM) a publicat rezultatele finale la examenul de admitere în magis-tratură care a avut loc în luna martie.
Astfel, din cei 29 de candidați constănțeni care au încercat să ocupe un post de judecător, doar trei au luat note de trecere. Este vorba de Maria Timoașcă - 7,9, Alina Gabriela Jurubiță - 7,55 și Anca Ramona Pârlățeanu - 7,15.
De asemenea, din cei 21 de can-didați de la Constanța pentru un post de procuror, tot doar trei au fost declarați admiși și la această categorie. Octavia Isabela Lupașcu - 8,3, Rareș Ionuț Mocanu - 7,4 și Vasile Abagiu - 7,25 sunt cei care au acces în rândul profesiei de procuror.
Trebuie precizat că toți cei care au fost declarați admiși la proba scrisă mai au de trecut o etapă, respectiv examinarea medicală, care va avea loc începând de astăzi, de la ora 8, la Centrul de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu al Minis-terului Justiției din București.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.691 secunde