Reținuți pentru că s-au bătut în trafic și au tras focuri de armă

906
Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța au propus arestarea preventivă a celor doi tineri care s-au bătut în trafic, în localitatea Eforie, după care unul dintre ei a scos arma și a tras șapte focuri de armă asupra celuilalt.
Potrivit anchetatorilor, Nicolae Bolboceanu, de 41 de ani, este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, vătămare corporală, lovire sau alte violențe și uzul de armă neletală fără drept. De asemenea, Ștefan Roman, de 29 de ani, din Tuzla, este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.
În noaptea de 8 spre 9 aprilie, Nicolae Bolboceanu, de 41 de ani, din Costinești, l-a urmărit cu mașina pe Ștefan Roman, de 29 de ani, din Tuzla. Ajunși în localitatea Eforie, cei doi s-au luat la ceartă și au produs scandal public. În acest sens, Bolboceanu l-a agresat fizic pe Roman, cauzându-i vătămări corporale ce au necesitat pentru vindecare 25 de zile de îngrijiri medicale. Totodată, după ce l-a lovit cu bâta, acesta a tras șapte focuri de armă cu un pistol cu bile și gaze, armă pentru care nu deținea autorizație. De partea cealaltă, oamenii legii susțin că Roman a luat și el o bâtă și a distrus geamul portierei dreapta spate al autoturismului marca Nissan aparținând lui Bolboceanu.
Oamenii legii au extins cercetările și au descoperit că între cei doi exista un conflict mai vechi. Ei spun că Bolboceanu și Roman au mai făcut un scandal și au tulburat liniștea publică și în localitatea Tuzla, în luna aprilie a anului trecut, cu această ocazie Roman agresându-l fizic pe Bolboceanu, provocându-i vătă-mări corporale ce au necesitat pentru vindecare 11-12 zile de îngrijiri medicale. La rândul lui, acesta l-a lovit cu o sabie și a executat un foc cu un pistol cu gaze pentru care, de asemenea, nu deținea autorizație. Luați la întrebări de către anchetatori cu privire la scandalurile dintre ei, cei doi bărbați nu au recunoscut nimic și au spus că se au ca frații.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5742 secunde