EXCLUSIV / MEDICUL VICTOR BOȚ AR FI VIOLAT ȘI ALȚI PACIENȚI MINORI. Mai multe plângeri au fost depuse ieri

7720
3
EXCLUSIV / MEDICUL VICTOR BOȚ AR FI VIOLAT ȘI ALȚI PACIENȚI MINORI. Mai multe plângeri au fost depuse ieri - bot-1465463882.jpg
Surse din cadrul anchetei confirmă faptul că și alți pacienți au depus reclamații pe numele doctorului Boț, acuzându-l de același gen de fapte.



De asemenea, va fi audiată o mare parte a pacienților și se vor proba mai multe fapte de care medicul care trata cu sex oral este acuzat.



Comentează știrea

elena
9 iunie 2016
pedofilie

Asta chiar e medic? A facut facultate?!

castrarea se aplica in republica moldova nu si la noi, de ce?
9 iunie 2016
nu conteaza meseria

e barbat, probabil cu pr psihice, care nu a trecut si nu la consultat vreodata medicul de familie. Ce sa mai zicem de celelalte controale medicale si psihilogice. Vedeti cum coruptia ucide si violeaza? Luati la intrebari si medicii de care a trecut dezaxatu

INTREBATORUL
10 iunie 2016
INTREBARE

VAI, sunt secrete profesionale !!!, drepturile omului , cum sa-i spui unui dezaxat ca este dezaxat (desi este o panarama sa accepti in serviciul public, domeniul public, nebuni) . Cum sa-i spui angajatorului asa ceva ? ca a doua zi pleaca fortat nebunul (si pe buna dreptate) .Ca o confidenta pt nr. 2, nu-i controleaza nici dracul !!! Mai proaspat, nici daca afli de fapte infractionale NU LE SPUI (isi trage lege guvernul pt avocati ca sa-i apere) Ce zici ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5589 secunde