Cine este doctorul care trata cu "sex oral". Medic homeopat, arestat după ce ar fi violat o fată de 11 ani

14282
11
Un medic constănțean și-a aruncat întreaga carieră la gunoi și a ajuns în spatele gratiilor, după ce ar fi violat o fetiță în vârstă de 11 ani.


Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu apro-ximativ trei săptămâni, în data de 16 mai a.c.. Beneficiind de recomandări bune și fiind cunoscut drept un medic bun, părinții aveau încredere să-și lase copiii nesupravegheați în cabinetul medicului homeopat Victor Boț. Doar că, abuzând de încrederea și influența sa, medicul ar fi abuzat de o copilă, pe care a constrâns-o să se supună unui act sexual oral. 


Medicul a pledat nevinovat


După ce fata le-a povestit părinților ce s-a întâmplat, îngroziți de cele auzite, aceștia au depus o reclamație la Poliție. În tot acest timp s-au strâns probe la dosar, inclusiv înregistrări ale discuțiilor dintre medic și părinți. Acuzat că a obligat-o pe fata de 11 ani să se supună unui act sexual oral, Victor Boț nu a recunoscut nimic. Spune că acestea sunt câteva dintre metodele specifice folosite în tratament, deși procurorii susțin că "a penetrat-o parțial în vagin, fără a-i provoca deflorarea". Chiar și în fața judecătorilor, medicul a continuat să-și susțină nevinovăția. Asta nu l-a ajutat însă să scape de luarea măsurii arestării preventive pentru următoarele 30 de zile, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. 


"Mi s-a părut o persoană foarte ciudată"


Vestea că doctorul Victor Boț este cercetat pentru că ar fi violat o fetiță de 11 ani în timpul consultației a ajuns repede la urechile altor pacienți. Aceștia spun că, deși este un doctor bun, a lăsat impresia că ar avea anumite probleme psihologice. "M-am tratat la el de acnee, în trei luni m-au făcut bine extractele recomandate de el! Urma să mă duc cu altă problemă la el, sigură că o voi rezolva! Nebun l-am văzut de la consultație, dar nu mi-am imaginat că poate ajunge să facă asta. Am zis că oamenii deștepți sunt puțin ticniți, dar nici în halul ăsta! Este de filme de groază ce s-a întâmplat!", spune Cristina. Ioana și-a dus copiii la același medic, însă a renunțat să-i mai ducă pe micuți la control: "Doamne, este medic homeopat. Am fost și eu la el cu copiii, dar după a doua consultație am renunțat. Mi s-a părut o persoană foarte ciudată!".


"Doresc să vă împărtășesc care este modul meu de a vedea vindecarea"


Născut în Arad, în anul marelui cutremur din 1977, Victor Emanuel Boț își prezintă pe site întreaga activitate și explică eventualilor pacienți de ce ar trebui să-l viziteze. Doar că, pentru următoarele 30 de zile, Victor Boț este indisponibil, iar pacienții care doresc să-și facă o programare sunt rugați să lase un nume și numărul de telefon, întrucât "domnul doctor are ceva probleme personale", așa cum ne-a anunțat asistenta dânsului. "Treizeci de ani mi-am format ființa, având parte de cele mai potrivite ocazii să devin medic homeopat, maseur și, nu în ultimul rând, un doritor de a afla și aplica câteva din cele mai frumoase arte ale vindecării. Din toamna anului 2007 sunt constănțean, lucrând 5 ani într-un cabinet medical individual în orașul Negru-Vodă, unde am avut parte de multă și diversă experiență în domeniul tratării, consilierii și chiar a vindecării. În prezent, lucrez în propriul cabinet medical, unde mă străduiesc să pun la dispoziția fiecăruia cele mai frumoase și interesante metode de tratament natural. Doresc să vă împărtășesc care este modul meu de a vedea vindecarea și educarea oamenilor doritori să aplice în viața de zi cu zi anumite deprinderi care să-i ajute să cunoască ce este dincolo de RUTINA acestei vieți", este scurta prezentare cu care întâmpină vizitatorii site-ului creat de Victor Boț. 


Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
costica
9 iunie 2016
opinie

Urgent! Castiguri chiar din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta, pentru colaborare, persoane foarte serioase si interesate sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) imediat, din prima luna, cu o activitate usoara, in timpul liber sau full-time, la alegere. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:pacurarucostica1963@gmail com 

constantean
9 iunie 2016
doctor Menghele...

Animalul asta primitiv ar trebui Kastrat pe viu....La doctorul Ciomu..El are cea mai buna metoda....Fara durere

Toma Necredinciosul
9 iunie 2016
Si daca totul este o mascarada ?

Au mai fost cazuri in care pustoaicele si-au reclamat tatii , vecinii , etc , si s-a dovedit ulterior a fi pure inventii adolescentine ? Cum ramane cu reputatia omului ?

Cristina
9 iunie 2016
Nu cred!

Nu cred asa ceva! Sigur e ceva putred la mijloc! Pe mine m a ajutat mult si pe mama si prietene! Eu personal, am numai cuvinte de laude la adresa lui! Mi a fost de real ajutor o buna perioada de timp! Refuz sa cred asa ceva!

maria
9 iunie 2016
adolescenta

dupa ce le cresc tatele=sanii si apare menstruatia, multe fetite simt nevoia de sex, daca nu reusesc atunci umbla cu minciuni/ este boala psihica greu tratabila, daca organismul ii cere si educatia este slaba atunci este independent de vointa elevei !

Răspuns la: Si daca totul este o mascarada ?
Adăugat de : Toma Necredinciosul, 9 iunie 2016
Au mai fost cazuri in care pustoaicele si-au reclamat tatii , vecinii , etc , si s-a dovedit ulterior a fi pure inventii adolescentine ? Cum ramane...
otilia
9 iunie 2016
viata de parinte

este posibil sa fie un articol mincinos/ minorul niciodata nu este lasat singur la doctor/ la homeopat se plateste/ uneori un copil rau care arata prietenie falsa, iti strica copilul invatandu-l sa nu mai asculte, apoi ca parinte nu stii ce sa faci sa fie bine.

Răspuns la: Si daca totul este o mascarada ?
Adăugat de : Toma Necredinciosul, 9 iunie 2016
Au mai fost cazuri in care pustoaicele si-au reclamat tatii , vecinii , etc , si s-a dovedit ulterior a fi pure inventii adolescentine ? Cum ramane...
anca
9 iunie 2016
nu cred

Nu cred asa ceva,este si un om credincios,cineva doreste sa ii ingroape cariera.Cum lasi un copil de 11 ani,un adolescent in formare,minor,singur la doctor!!!

Madalina
12 iunie 2016
Sper in nevinovatia acestui medic !

Acest medic mie personal pot spune ca mi-a schimbat vita in bine, am avut multe de invatat si de luat aminte. O fi el mai "ciudat" cum or spune unii, insa refuz sa cred aceste acuzatii. Nu mai judecati pana la proba contrarie ! Este atat de usor sa arunci cu pietre ! Prin masajul de care am beneficiat si prin tratamentul naturist am reusit sa scap de durerile de gat si de colana. Masajul se efectua intr-un mediu ambiant, pe un fundal muzical de relaxare (exista muzica specifica starii de relaxare, chiar si la bebelusi). Probabil ca acest mediu a dus gandurile acestei fetite atat de departe. In ziua de azi, la 11 ani nu mai esti o "fetita", cum vrem noi parintii sa credem. Refuz sa cred toate aceste acuzatii si sper sa nu ma insel in privinta acestui om ! Ar fi un pacat imens ! Ar mai fi multe de spus, in orice caz, numai de bine (din partea mea) ! Sper sa am dreptate, d-le doctor !!!

anonim
13 iunie 2016
doctorul !

Nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat asa ceva, dar daca-i ADEVARAT, ce facem cu astfel de oameni ! In cazul asta, ca-i doctor, astfel de oameni, sa fie lasatzi liberi, ca sa distruga cel mai frumos dar de la DUMNEZEU, FECIORIA ?! De ce doctorul respectiv, nu a invitat parintele fetitzei, ca sa vada / auda ce face dumnealui in cabinet, pentru a nu exista suspiciuni, pentru a nu se ajunge la reclamatzii si altele asemenea acestora ?! Cand a inceput activitatea de medic, a prezentat public aceste metode, ca oamenii sa stie, sa aleaga, daca merg / nu merg la medicul respec tiv ? In aceasta chestiune sta toata nedumerirea oamenilor, parintzilor ! Necesar si bine, ar fi fost, daca medicul respectiv, ar fi vorbit si ar fi spus tatalui fetitzei, ce tratament urmeaza sa-i aplice ! La urma, tatal si mama copilului amintit, ar fi luat o hotarare, daca fetitza lor, intra in cabinetul acestui doctor : Da sau Nu ! Problema aceasta grava, consta in faptul, ca doctorul a luat hotararea sa faca, ce a facut, fara acceptul parintzilor, ca nu s-a consultat / sfatuit mai intai cu parintzii ! Grav este ca, DUMNEZEU prin parintzi, da copii, lumii asteia, si altzii hotarasc, ce sa faca copiilor parintzilor trupesti !

tudorel cimpeanu
21 iunie 2016
anunt

Anunt, Cautam colaboratori pentru publicare anunturi Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati Cerinte: - necesar calculator - conexiune internet - rabdare - cunostinte minime PC - seriozitate - perseverenta - atentie la detalii Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Important ! Lasati mesajul cu textul " INFO " doar pe e-mail ! Oferim si solicitam seriozitate! Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa: [email protected]

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Pagina a fost generata in 1.2366 secunde