UPDATE. CAZ ȘOCANT LA CONSTANȚA / MEDIC ACUZAT CĂ AR FI VIOLAT O FETIȚĂ DE 11 ANI, ÎN TIMPUL UNEI CONSULTAȚII

11715
5

Articole recomandate

UPDATE: Medicul suspectat că ar fi violat fetița de 11 ani se numește Victor Emanuel Bot, are 39 ani, și va fi dus la Parchet, pentru a fi luate măsurile legale ce se impun în acest caz.


Caz șocant la Constanța. Un medic este audiat la această oră de polițiști după ce părinții unei fete de 11 ani îl acuză pe acesta că le-ar fi violat copilul. Potrivit primelor informații, agresiunea sexuală s-ar fi petrecut în timpul unei consultații. 


UPDATE: Potrivit polițiștilor constănțeni, o fetiță de 11 ani s-ar fi plâns părinților că în timpul unei consultații la medic a fost agresată dezbrăcată și agresată sexual de medicul care ar fi trebuit să îi administreze o schemă de tratament.
Fetița a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea unei expertize. 


UPDATE: Medicul a fost audiat în această dimineață la sediul IPJ Constanța, la această oră fiind dus la Parchet pentru dispunerea măsurilor legale ce se impun. Anchetatorii spun că suspesctul este medic homeopat și are un cabinet privat în Constanța.




Vom reveni cu amănunte!


Comentează știrea

blackberry
8 iunie 2016
phoai ce rusine

Parintii de ce au lasat copila singura??Poti sa mai crezi in romani??Chiarera medic ce licenta de plagiat??

blackberry
8 iunie 2016
phoai ce rusine

Parintii de ce au lasat copila singura??Poti sa mai crezi in romani??Chiarera medic ce licenta de plagiat??

prostut
8 iunie 2016
medicina

doamne fereastra si o usa termopan/minciuna, copil de 11ani singur la doctor!

costica
8 iunie 2016
opinie

Căutam operator/operatoare calculator pentru publicare anunțuri. Nu este necesară prea multă experiență. Se lucrează comod de acasă sau de oriunde aveți acces la internet. Se oferă contract de comision. Cerințe: cunoștințe minime PC, seriozitate, perseverență, conexiune internet. Se acordă instruire gratuită sub forma unor lecții trimise pe mail. Câștigul depinde numai de dvs. Mai multe detalii puteți obține trimițând un e-mail cu subiectul "INFORMAȚII" pe adresa:pacurarucostica1963@gmail com

nimeni nimic
11 iunie 2016
brainwashing

Nu mai credeti in media.... L-am cunoscut pe Victor si era un om foarte bun.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5302 secunde