Expert antidrog: “Unele medicamente cu THC ar trebui autorizate și comercializate”

312
Expert antidrog: “Unele medicamente cu THC ar trebui autorizate și comercializate” - fenomendroguriinscoliexpertantid-1682012344.jpg

Articole de la același autor

Șeful Serviciului Antidrog din Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București, Cătălin Țone a afirmat recent în cadrul unei emisiuni, că “legalizarea canabisului în scop recreațional ar fi o mare eroare”. Cel mai consumat drog în România este canabisul, dar marijuana care se consumă în prezent este mult mai puternică decât "pe vremea lui Bob Marley", a spus expertul antidrog la Digi24.


În ceea ce privește posibila legalizare a canabisului, expertul a spus: "Eu cred că aici lucrurile trebuie separate. Este un proiect de lege în Parlament care prevede legalizarea din punct de vedere medical. Canabisul are o substanță activă THC, care dă și caracterul stupefiant. În lume sunt anumite produse farmaceutice care au THC într-un anumit procent și sunt folosite pentru tratarea schizofreniei și epilepsiei. Eu cred că nu ar fi rău sau nu ar fi o greșeală dacă aceste medicamente autorizate ar fi comercializate", a explicat Țone.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7869 secunde