IPJ Constanța are un nou ADJUNCT: comisarul șef Marin Dincă a promovat concursul!

3135
IPJ Constanța are un nou ADJUNCT: comisarul șef Marin Dincă a promovat concursul! - candidaturi-adjuncti-ipj-copy-1682075712.jpg

Articole de la același autor

În cursul după-amiezii de joi, 20 aprilie, la sediul Inspectoratului General al Poliției Române s-au desfășurat concursurile pentru ocuparea funcțiilor de adjuncți ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Ambele funcții, atât cel pe linie de ordine publică, dar și cel pe investigații criminale au fost scoase la concurs în aceeași zi.

Pentru funcția de adjunct pe linie de ordine publică s-au înscris doi candidați, respectiv comisarul șef Marin Dincă, șeful Poliției municipiului Mangalia, și Stere Pintilie, din cadrul IPJ Tulcea – Poliția orașului Sulina. Concursul a fost promovat de comisarul șef Marin Dincă, cu nota 7,25. Contracandidatul său a obținut nota 1.

În schimb, pentru funcția de adjunct pe linie de investigații criminale a candidat comisarul șef Nicolae Simion, care nu a promovat examinarea. Reamintim că acesta este în prezent împuternicit pe funcția respectivă, după ce în ultimii ani a condus Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

Din cadrul comisiei de examinare a făcut parte și chestorul Adrian Constantin Glugă, șeful IPJ Constanța, iar Daniel Constantin Avasilcăi a fost observator din partea Sindicatului Europol.

Rezultatele urmează să fie validate abia după perioada de contestații. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0437 secunde