EXPLOZIE într-o pizzerie unde erau două butelii GPL. Un bărbat a suferit arsuri la nivelul feței

746
1

Articole de la același autor

În cursul dimineții de luni, 28 august, a avut loc o explozie la o pizzerie din Pașcani. În interior se aflau două butelii GPL, cu capacitatea de 60-70 de litri fiecare.

Mai multe echipaje de salvare au ajuns la fața locului pentru stingerea incendiului. Potrivit informațiilor oficiale, o singură persoană a fost rănită. Proprietarul localului a suferit răni ușoare, având arsuri la o mână și la nivelul feței.

La momentul exploziei, bărbatul se afla în interiorul pizzeriei, însă, din fericire, a fost găsit conștient atunci când au ajuns echipajele de salvare. Persoana în cauză a fost transportată la Spitalul Municipal Pașcani.

Patru autospeciale de stingere, o autospecială transport victime multiple, două echipaje de prim ajutor calificat și două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean Iași au intervenit la fața locului.

Totul s-a întâmplat după ce cuptorul unde se cocea pâine a explodat. Din fericire, incendiul a fost lichidat. În continuare, pompierii au acționat pentru răcirea buteliilor.

În apropierea localului se află un bloc de locuințe, la aproximativ (6-7 m distanță). Astfel, toți locatarii din imobilul respectiv au fost evacuați.

„Explozie urmată de incendiu la brutăria/pizzeria Karin din mun. Iași. În interior se află două butelii de GPL, cu capacitatea de 60-70 de litri fiecare. Echipajele au ajuns la locul intervenției, în interior se află doar proprietarul care este conștient, cu arsuri la o mână și la nivelul feței. Au intervenit 4 autospeciale de intervenție și stingere, 1 autospeciala transport victime multiple, 2 echipaje de prim ajutor calificat, 2 ambulante de la Serviciul de Ambulanță Județean Iași.

Incendiul a fost lichidat. Se acționează pentru răcirea buteliilor. În apropiere se află un bloc de locuințe (6-7 m distanță), s-a acționat pentru evacuarea locatarilor din bloc”, se arată în comunicatul transmis de ISU Iași.

 




Comentează știrea

Bun Avocat !
28 august 2023
Avocatul tinerei ... : "Va primi cea mai severă pedeapsă"

Mai bine te aperi singur, chiar in sensul de a nu zice nimica !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3216 secunde